OVO JE BIVŠA DEVOJKA OD ANĐELINE DŽOLI: Kada je prvi put ugledala bila je u BRAKU ali je to nije sprečilo da OVO odmah uradi! (FOTO)

Autor: M.O.

Lifestyle

22.08.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve Anđine veze bile su fatalne.

OVO JE BIVŠA DEVOJKA OD ANĐELINE DŽOLI: Kada je prvi put ugledala bila je u BRAKU ali je to nije sprečilo da OVO odmah uradi! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Andželina Džoli

Jedna od najlepših žena sveta, Anđelina Džoli, predmet je žudnje mnogih muškaraca. Njene ljubavne veze oduvek su intrigirale, a svaki njen partner dolazio je u žižu javnosti.

Međutim, nije uvek bilo reč samo o muškarcima. Retko ko zna da je njena najveća ljubav bila žena!


Između 1996. i 2000. godine, Anđelina je bila udata za Džonija Lija Milera. U to vreme je  prvi put upoznala Dženi, na snimanju filma "Fokfire". 

Glumicu brak nije sprečio da se upusti u avanturu jer je varnica bilo na pretek. 

- Da se ​​tada nisam udala za svog muža, sigurno bih se udala za Dženi. Odmah sam se zaljubila u nju kada sam je prvi put videla - rekla je svojevremeno glumica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @jennyshimizufanclub

 

Veza Anđeline Džoli i Dženi Šimicu trajala je i dok se glumica viđala sa muškarcima, a tek 2003. je prvi put progovorila o svojoj biseksualnosti.

- Uvek sam sebe doživljavala kao veoma seksualno biće koje voli one koje voli bez obzira na njihov pol. Nisam želela vezu sa ženom, ali sam se iznenadila sam se kada sam odjednom shvatila da imam ista osećanja koja sam uvek gajila prema muškarcim - rekla je tada. 

 

 

Anđelina se od Milera razvela 1999. godine a ljubav sa Dženi nije dugo potrajala. 

Iako je vezi došao kraj, njih dve su ostale jako dobre drugarice, pa je tako Andjelina prvo njoj javila da se razvodi od Breda. 

- Anđelina je pozvala Dženi ove sedmice kako bi joj rekla šta se tačno događa. Rekla joj je i da želi da bude dobra majka svojoj deci - ispričao je tada izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading