"MARINA JE ISPALA BUDALA, A ANA GOSPOĐETINA" Darko Lazić progovorio o HAPŠENJU i bivšim izabranicama!

Autor:

Zabava

04.09.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Darko Lazić brutalno iskren nakon venčanja!

"MARINA JE ISPALA BUDALA, A ANA GOSPOĐETINA" Darko Lazić progovorio o HAPŠENJU i bivšim izabranicama!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Instagram

Folker Darko Lazić je u sredu oženio u crkvi svoju izabranicu Katarinu Lazić, a nije prošlo ni 24 sata od njegovog venčanja, on je završio u policiji. Pevač je progovorio o ovome, ali i drugim skandalima koji su pratili njegovo venčanje.

- Nisu me uhapsili, ja sam sam otišao da vidim o čemu se radi. Bio sam bukvalno kratko tamo, dok se nije razjasnilo šta se desilo i to je to. Znači, ja sam lepo izašao napolje i to je to - istakao je Darko, pa dodao:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Darko i Katarina Lazić

Darko je otkrio da li je zadovoljan kako je protekla svadba.

- Naravno prezadovoljan, samo je malo bilo previše gužva. Jedino mi je krivo što nisam stigao da jedem junicu vruću kad su je skinuli sa ražnja. Posle kad se ohladilo nije to to. E to mi je krivo što nisam stigao da jedem. Kunem ti se ako ne budem kupio još jednog vola samo da ga ispečem za sebe da jedem vruće. Ovako generalno svi su gosti bili prezadovoljni, veselo, mnogo je bilo dobro, u dva ujutru smo napravili fajront kao što smo dogovorili, nismo hteli da dužimo - rekao je folker za "Svet".

Republika

Foto: ATAImages

Marina Gagić

Folker je otkrio i zbog čega njegova bivša verenica Marina Gagić nije prisustvovala venčanju. On je pohvalio bivšu suprugu Anu Sević.

- Ponuđen ko počašćen, druže.  Ja nikakav problem nemam, ja sam rekao: "Ti ako hoćeš slobodno dođi", ona je rekla: "Ne pada mi na pamet", ja sam je opet opravdao na neki način, kad su pitali novinari zašto nije Aleksej tu. Na dan pred svadbu, kada sam rekao da ću da obučem odelo, ona je rekla zašto odelo, pa kao za svadbu, a kao pa ne može ne dam dete i to je to. Boli me uvo za tvoju svadbu. Dobro, reko ti budi budala nemoj biti gospođa. Ana je ispala jedna velika gospođetina. Posle svega pokazala je koliko je velika, iskreno moram to da pohvalim, i eto tako. Bukvalno je mogla da dođe lepo bez ikakavog problema, brate imamo dete, čak se ona i Kaća lepo slažu i lepo komuniciraju, sad odjednom ti napraviš za*ebanciju, to dete je trebalo da bude tu i to je to. Znaš kako ja nisam hteo da pravim za*ebanciju i kažem sve će doći na svoje i kao što je došlo i sa Anom, proći će malo godina i sve će biti ok.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Sević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ivana

04.09.2023 16:51

Razlika izmedju dve bivse je sto jedna ima profesiju i novu porodicu a druga nema i naravno da je boli da dolazi kod bivseg.