ONA JE BILA NAJLEPŠA ŽENA JUGOSLAVIJE! Slavu i popularnost je ODBACILA zbog jedne stvari, a evo kako danas izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.08.2023

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako danas izgleda Daliborka Stojšić.

ONA JE BILA NAJLEPŠA ŽENA JUGOSLAVIJE! Slavu i popularnost je ODBACILA zbog jedne stvari, a evo kako danas izgleda! (FOTO)

Foto: printscreen

Našu javnu scenu oduvek su krasile lepotice koje su pored naše zemlje očarale i svet, ne samo lepotom nego i svojim talentima i kvalitetima.

Jedna od njih je i Daliborka Stojšić - pevačica, voditeljka, glumica, književnica i bivša Mis Jugoslavije koja je  krajem šezdesetih i početkom sedamdesetih godina prošlog veka stekla veliku slavu i popularnost.

Republika

Foto: youtube.com

Daliborka Stojšić, nekada

1968. godine u Majamiju na izboru za Mis, bila je među 15 najlepših žena sveta, a pobedu je te godine odnela Brazilka Marta Vaskonselos. Ovaj uspeh je Daliborki otvorio mnoga vrata u svetu filma, televizije, ali i muzike, te je samo nizala uspehe.

Prvo pojavljivanje u filmu bilo je u ostvarenju Dejana Đurkovića ''Presađivanje osećanja'', a onda njena karijera glumice krenula uzlaznom putanjom, te je bila u televizijskim serijama “Obraz uz obraz“, “Pravdo budi lijepa“, “Sviju srca miljenici“, “U vaše zdravlje“ i drugima.

Republika

Foto: Printscreen/www.youtube.com/daliborkastojsic2785

Daliborka Stojšić, danas

Godinama je bila deo javne scene, a onda je odlučila da se povuče i u potpunosti posveti književnosti koju je studirala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading