BARAK BAHAR TRLJA RUKE! Ovo su Zvezdina POJAČANJA koje će POTPISATI do ponoći!

Autor:

Sport

04.09.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli finiširaju prelazni rok.

BARAK BAHAR TRLJA RUKE! Ovo su Zvezdina POJAČANJA koje će POTPISATI do ponoći!

Foto: Starsport

Poput "bombe" odjeknula je vest da se Crvena zvezda dogovorila sa južnokorejskim reprezentativcem In-Beom Hvangom, koji će iz Olimpijakosa pojačati srpskog šampiona u transferu vrednom pet miliona evra.

Iako je ostalo još šest dana do kraja prelaznog roka u Srbiji, prvak Superlige je gotovo danas završio sav posao, jer će do ponedeljka u ponoć morati da registruje fudbalere za učešće u Ligi šampiona!

Zbog toga će se posle današnjeg ponedeljka Zvezdin kadar biti daleko brojniji, jer će čak trojkica igrača do ponoći potpisati ugovore i stići na Marakanu. Reč je o Naseru Đigi iz Bazela, Šerifu Ndijaeu iz turske Adane i vezisti Olimpijakosa In-Beom Hvangu.

Ndiaje je bio izričita želja Baraka Bahara, koji ga vidi kao najisturenijeg u špicu kluba s Marakane. Senegalac će biti plaćen Turcima 4.000.000 evra, na četiri godišnje rate od po milion evra.

On je kao član Šangaja igrao tokom proleća za Adanu i na 12 mečeva bio je osam puta strelac, dok je u nedelju veče dao prvi gol u tekućem šampionatu, uz još četiri u evropskim kvalifikacijama.

Činilo se da će bivši igrač turskog prvoligaša predstavljati najskuplje pojačanje u istoriji Crvene zvezde, ali je danas osvanula informacija da je In-Beom Hvang stigao iz Olimpijakosa za obeštećenje od pet miliona evra, koje će beogradski crveno-beli platiti bratskim Pirejcima iste boje dresova.

Radi se o reprezentativcu Južne Koreje, učesniku Svetskog prvenstva u Kataru (odigrao sve utakmice), za kog je Olimpijakos svojevremeno "zacepio" 15 miliona evra, ali je bio u sportu s Atinjanima. To je iskoristila Zvezda i uzela Oliju jednog od najboljih azijskih igrača.

Kao šlag na tortu doveden je Naser Điga iz Bazela na jednogodišnju pozajmicu, uz opciju otkupa od dva miliona koja nije obavezna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading