POZNATA PEVAČICA UHVAĆENA U AFERI SA ZATVORENIKOM: Varala muža sa robijašem, sve isplivalo u javnost!

Autor: P. R.

Zabava

15.09.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozni detalji popularne pevačice osvanuli u javnosti, šok za šokom nakon razvoda!

POZNATA PEVAČICA UHVAĆENA U AFERI SA ZATVORENIKOM: Varala muža sa robijašem, sve isplivalo u javnost!

Foto: youtube.com/printscreen

Britni Spirs

Pevačica Britni Spirs (41) imala je aferu s bivšim zatvorenikom Polom Ričardom Solizom (37), nakon što se prošlog meseca razvela od fitnes trenera Sema Asgarija (29).

Naime, kako prenose strani mediji, izvor je ispričao i koliko je dugo trajala romansa popularne pop zvezde sa Solizom.

- Britni nije s Polom. Imali su kratku vezu nakon što je Sem otišao, ali to je bilo to. Britni se s njim spetljala dva puta i tada ona nije znala za njegovu kriminalnu prošlost. Ona više nema nikakvu komunikaciju s njim - otkrio je izvor.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Britni Spirs

Da Spirsova ljubi bivšeg zatvorenika, počelo je da se šuška samo nekoliko dana nakon što je njen sada već bivši suprug podneo zahtev za razvod. Izvori su za američke medije tvrdili kako je on kriv za raspad braka pevačice i fitnes trenera.

Zaposlila ljubavnika?

Takođe, saznalo se tada i kako Pol Ričard već godinu dana radi za pevačicu. Njegovi zadaci su čišćenje toaleta, brisanje podova i skupljanje smeća. Bivši zatvorenik opisao je svoju šeficu kao "fenomenalnu ženu", kada ga je Us Weekly ispitivao o njihovoj vezi. Time je, naravno, dolio ulje na vatru i podstakao dodatna nagađanja.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/backgrid

Pol Ričard Soliz

Paul više puta kažnjen

Soliza su, kako je saznao Page Six, više puta optužili za razne prekršaje, pa čak i za kazneno delo. Tako su ga u aprilu 2014. osudili za remećenje javnog reda i mira.

Imao je i kaznenu prijavu za ugrožavanje deteta koja je, stoji u sudskim spisima, odbijena zbog nagodbe. To nije sve. Osudili su ga 2016. za vožnju bez dozvole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading