PUCAO IZ OČEVOG PIŠTOLJA KOLEGI U GLAVU! Najnoviji detalji okršaja u Novom Pazaru - ranjeni mladić zadobio povrede opasne po život!

Autor:

Hronika

15.09.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadaču je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

PUCAO IZ OČEVOG PIŠTOLJA KOLEGI U GLAVU! Najnoviji detalji okršaja u Novom Pazaru - ranjeni mladić zadobio povrede opasne po život!

Foto: Tanjug/E. KAPETANOVIĆ, YouTube/ A1tvnet

Novi Pazar

Policija je, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv pedesetogodišnjeg oca mladića koji je pucao sinoć u Novom Pazaru kolegi u glavu podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanja opšte opasnosti.

Muškarac,Veljko M.(23)
, se sumnjiči da je sinoć, oko 19.40 časova, koristeći pištolj svog oca, pucao i ranio Tarika H.(21). Povređeni muškarac je prevezen u Klinički centar Kragujevac sa teškim telesnim povredama koje i životno je ugrožen.

V. M. je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading