OTKRIVEN MOTIV KRVAVE SAČEKUŠE U NOVOM PAZARU! Ranjeni mladić radio sa napadačem u hotelu - zbog ovoga je došlo do METKA U GLAVU!

Autor:

Hronika

14.09.2023

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema informacijama od izvora upoznatog sa istragom, na Tarika H. pucao je Veljko M., takođe iz Novog Pazara.

OTKRIVEN MOTIV KRVAVE SAČEKUŠE U NOVOM PAZARU! Ranjeni mladić  radio sa napadačem u hotelu - zbog ovoga je došlo do METKA U GLAVU!

Foto: Tanjug/E. KAPETANOVIĆ, YouTube/ A1tvnet

Novi Pazar

Tarik H. (21) iz Novog Pazara, koji je večeras upucan u glavu u Novopazarskoj banji, hitno je prebačen na odeljenje neurohirurgije Kliničkog centra u Kragujevcu. Povrede koje je zadobio klasifikovane su kao kritične, a sada je otkriveno šta bi mogao biti uzrok krvavog obračuna.

Kako prenosi Sandžak danas, lekari sumnjaju da mu je metak, koji je dobio u pucnjavi, ostao unutar lobanje, što komplikuje medicinsku intervenciju.

Prema informacijama od izvora upoznatog sa istragom, na Tarika H. pucao je Veljko M., takođe iz Novog Pazara. Tarik i Veljko su radili zajedno u restoranu lokalnog hotela. Spekuliše se da je motiv za ovaj tragičan incident svađa oko deljenja bakšiša.

Nakon pucnjave, Veljko M. je brzo uhapšen i trenutno mu je određen pritvor u trajanju od 48 sati dok se istraga ne završi. Lokalna zajednica je šokirana ovim nasilnim činom i mnogi očekuju brzu pravdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading