"VRIŠTALI I TRČALI PANIČNO NA SVE STRANE!" Očevici sačekuše u Novom Pazaru prošli kroz HOROR - čuli pucnjeve dok su sedeli na terasi hotela!

Autor:

Hronika

14.09.2023

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tarik je prevezen u bolnicu u Novom Pazaru, dok je Veljko M. uhapšen.

"VRIŠTALI I TRČALI PANIČNO NA SVE STRANE!" Očevici sačekuše u Novom Pazaru prošli kroz HOROR - čuli pucnjeve dok su sedeli na terasi hotela!

Foto: shutterstock

Policija na terenu

Ispred hotela u Novopazarskoj banji, večeras oko 19.45 časova, došlo je do pucnjave, u kojoj je ranjen Tarik H. (21). Kako se sumnja, njega je upucao Veljko M. (23) hicem iz pištolja.

- Čuli smo pucnjeve dok smo sedeli na terasi. Ljudi su vrištali i trčali na sve strane - rekao je jedan od gostiju hotela.

Policija je odmah zatvorila prostor oko restorana i započela istragu. Detektivi trenutno razgovaraju sa svedocima, pregledaju video snimke sa sigurnosnih kamera i tragaju za mogućim osumnjičenima.

Lični obračun ili osveta

Iako nije trenutno moguće utvrditi motive pucnjave, pretpostavlja se da je reč o ličnom obračunu ili mogućoj osveti. Grad je u šoku, a stanovnici Novog Pazara mole se za oporavak T. H. i traže pravdu za nevinu žrtvu.

Povređeni mladić je prevezen u bolnicu u Novom Pazaru, dok je Veljko M. uhapšen. Pištolj je pronađen na licu mesta, nezvanično saznaje "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading