BRITNI PREKINULA ĆUTNJU O RAZVODU! Više nije mogla da sakrije BOL, tvrdi da OVO oseća telepatski! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.08.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetska pop zvezda progovorila o razvodu od Sema Ašgarija!

BRITNI PREKINULA ĆUTNJU O RAZVODU! Više nije mogla da sakrije BOL, tvrdi da OVO oseća telepatski! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Nakon 14 meseci braka, svetska pop zvezda Britni Spirs i njen suprug Sem Ašgari se razvode. Zahtev je podneo on, a kako piše "Pejdž Siks", on navodno želi da izvuče novac od popularne pevačice.

Republika

Foto: Foto Instagram/madonna

Britni Spirs i Sem Ašgari

Ona je odlučila da prekinje ćutnju, te se na svom Instagram profilu oglasila i to u sebi svojstvenom stilu, dok je đuskala. Napisala je opširnu poruku i zahvalila se najbližima na podršci. Kako kaže, osetila ju je telepatski, te dodala da je šokirana što je njenom braku došao kraj.

- Kao što svi znate, Sam i ja više nismo zajedno. Biti sa nekim šest godina, koliko je to, malo sam šokirana, ali... Nisam ovde da se objašnjavam, iskreno, nikoga se ovo ne tiče. Više stvarno nisam mogla da izdržim bol. Telepatski, nekako, stižu do mene poruke prijatelja, podrška koja topi moje srce i zahvalna sam vam na tome. Dugo sam bila jaka ovde, sve se činilo savršeno, ali daleko je to od istine. Mislim da svi to znamo. Volela bih da pokažem svoje emocije, suze, to kako se zaista osećam, ali iz nekog razloga, uvek sam skrivala to.

- Ako nisam bila "tatina ratnica", slali bi me na razna mesta, da me doktori "popravljaju"! A tada vam je porodica najpotrebnija. Treba valjda da vas vole bezuslovno, a ne iz određenih razloga. Tako da, biću jaka, koliko mogu. U stvari, dobro sam. U svakom slučaju, sve najbolje i ne zaboravite da se smejete - zaključila je Britni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading