PEVAČA HTEO DA UBIJE OTAC ZBOG PARA! Šok ispovest čuvenog folkera!

Autor:

Zabava

19.08.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest poznatog pevača šokiraće sve!

PEVAČA HTEO DA UBIJE OTAC ZBOG PARA! Šok ispovest čuvenog folkera!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Popularni folker Dejan Ćirković Ćira se proslavio u "Ritmu srca", a pre toga je u rok grupi "Ulični pacovi" svirao gitaru. Sa ovom grupom je osvajao nagrade, a onda je sreo komšiju iz Aleksandrovca, koji je osamdesetih godina prošlog veka zbog narodne muzike ozbiljno dobro zarađivao.

- Gledao sam mog komšiju kako svira narodnjačke tezge svakog vikenda i donosi pare kući. I jednom ga ja pitam da sviram sa njim, čisto da vidim kako je, da zaradim nešto i on pristane. Meni je bilo dovoljno samo da sviram, koliko god da mi da, bio sam mlad. I to je trajalo jedno godinu dana, sve dok me nije pozvao bubnjar Pinter da sviram sa njim neku tezgu. Ako mi je komšija davao 50.000 maraka, ovaj mi je davao više i ja pristanem da odem – prisetio se Ćira jednom prilikom, prenosi "Grand onlajn".

Republika

Foto: Printscreen

Dejan Ćirković Ćira

Jedan "poslić" mu je uneo nemir u odnos sa ocem.

- Tad su bili aktuelni ispraćaji u vojsku i, radili smo petak i subotu i, posle dva ispraćaja ja kući umesto 50.000 donesem 700.000 maraka. To su bile ogromne pare, nisam znao ni šta da radim sa njima. Otac je hteo da me ubije. Pitao me je gde sam ukrao pare, bio je ubeđen da sam negde ukrao... Govorio sam mu da sam svirao, a on je tvrdio da je to nemoguće, da to za dve noći zaradim i to svirajući gitaru. To je tada bilo njegove dve plate - pamti pevač.

Zbog ove proslave su mu se "osladili" narodnjaci, a onda je nastavio da nastupa i po drugim proslavama.

- Tad sam samo svirao, drugi su pevali. Šta bi tek bilo da sam tad pevao?! - istakao je Ćira.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Saša Popović

Sa Žikom Jakšićem nastao je "Ritam srca", a Saša Popović ga je nagovorio da započne solo karijeru.

Video je nešto kod mene, da sam lud na bini. Tad mi je rekao: „Slušaj, moraš da snimiš nešto sam. Dođi u ZAM, probaj“. ja sam odbijao, ali sam 2000. godine ipak odlučio da idem. Već je tad počelo da gazde diskoteka i klubova dovode po jednog muzičara, bend mu je bio skup, a nas je bilo mnogo, četvoro. Nismo mogli da se razdvojimo, iako su gazde insistirale da što manje ljudi nastupa. I meni tad padne na pamet da ipak probam sam. Pozovem Sašu, pitam ga da li i dalje misli da mogu da snimim sam pesmu i dođem u ZAM. To je bilo u januaru, a u avgustu sam svaki dan ustajao, legnem i razmišljao da li da idem ili ne. Ovamo sam imao orkestar sa imenom, nastupao sa najvećim bendom, ali ako ne probam kajaću se. I tako je krenulo – zaključio je Ćirković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading