NARUŠENO ZDRAVLJE MORGANA FRIMANA: Legendarni glumac živi u AGONIJI, smršao 11 kilograma!

Autor:

Zabava

19.08.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelji legendarnog glumca otkrili da mu se zdravlje pogoršalo!

NARUŠENO ZDRAVLJE MORGANA FRIMANA: Legendarni glumac živi u AGONIJI, smršao 11 kilograma!

Foto: Tanjug/AP

Morgan Friman na ceremoniji otvaranja Svetskog prvenstva

Prijatelji legendarnog glumca, reditelja i naratora Morgana Frimana otkrili su da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno narušeno, prenosi "Dejli Star". On se krajem jula pojavio na "SeaChange" događaju i izgledao je mršavo, a kako mediji navode, izgubio je čak 11 kilograma.

Na ovom događaju glumac, koji ima 86 godina, primećen je u plavoj košulji i sivom odelu, sa tamnim sunčanim naočarama i kapom na glavi, a ruke je držao iza leđa. Prema informacijama sajta "Rejdar Onlajn", glumčevi prijatelji su sve više zabrinuti za njega. 

- Trpi neverovatnu bol. Boli ga kad hoda, ustaje sa stolice, pa čak i samo kad pomiče ruke. Uglavnom pati u tišini, ali većinu vremena je u agoniji - objasnio je izvor. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Morgan Friman

Drugi izvor je za gorepomenuti sajt izjavio da je glumac za poslednje dve godine izgubio 11 kilograma, a da mu apetit nestaje zbog bolova. Glumac je, inače, zbog infekcije bio prisiljen da otkaže put u Ujedinjeno Kraljevstvo, gde je trebalo da se pojavi na promociji filma "Specijalne operacije: Lavica". 

Ipak, njegov predstavnik za medije insistira da su su tvrdnje navodnog prijatelja lažne.

Friman je u martu ove godine napunio 86 godina. Proslavio se u mnogobrojnim filmovima, a za svoje uloge u "Noć i dan makroa", "Vozeći gospođicu Dejzi", "Bekstvo iz Šošenka" i "Inviktus" bio je nominovan za Oskara. Prvog Oskara je osvojio 2005. godine, za film "Devojka od milion dolara". Glumac je prepoznatljiv i po svojim mladežima na licu, ali i minđušama, koje godinama ne skida. 

- Uvek sam želeo (da nosim) minđušu. To je u vezi sa mojom ljubavlju prema moru. Ja sam strastveni moreplovac, večiti zaljubljen u plavu vodu - ispričao je legendarni glumac svojevremeno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading