OVAKO JE RIJALITI ZVEZDA SMRŠALA 12 KILOGRAMA: Bivša pevačica pokušava da vrati prirodnu lepotu koju je UPROPASTILA plastičnim operacijama (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

19.08.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smršala je čak 12 kilograma!

OVAKO JE RIJALITI ZVEZDA SMRŠALA 12 KILOGRAMA: Bivša pevačica pokušava da vrati prirodnu lepotu koju je UPROPASTILA plastičnim operacijama (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Keri Katona je 2000 - ih bila jedna od najvećih senzacija, bila je deo britanske grupe, a mnogi tvrde da od nje danas nije ostalo ništa! Pevačica se upropastila operacijama, dugo je imala probleme sa alkoholizmom, kao i mentalne probleme što se odrazilo i na njen fizički izgled. Jednom je otkrila da joj je injekcija pomogla da smrša, zbog čega je javnost doslovno "razapela".

Međutim, ona je promenila ishranu i počela je da trenira. Mama petoro dece sada sve češće vežba, što su paparaci nekada i beležili. Istakla je da je za nju važno da podeli sa obožavaocima svoje "putovanje" - naglašavajući da iskrenošću i otvorenošću o normalnim telima može pomoći da inspiriše druge da takođe preispitaju svoj životni stil.

- Prošle nedelje objavila sam video na kom vežbam bez filtera. Osećala sam se tako ranjivo dok sam ga delila, ali važno je pokazati kako izgledaju prava tela - istakla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerry Katona (@kerrykatona7)

Potom je otkrila da se bori sa skoliozom. Priznanje je "došlo" nakon što je nosila masku sa kiseonikom te je priznala o čemu se radi. Ipak, uprkos tome ona se drži zdravog načina života i dijete.

Nakon što je smršala, ona se podvrgla liposukciji, zategla je kožu na stomaku, a potom je otvorila nalog na popularnom Onli fans - u gde zarađuje oko 20 funti po satu. Ona i na Instagramu deli po neku provokativnu fotografiju, a nekada baš na toj mreži direktno poziva ljude da joj se pridruže na ovoj aplikaciji. Kako je "Dejli mejl" pisao to je uradila da bi se izvukla iz bankrota. Prvi put je navodno bankrotirala 2008. godine, a onda i deset godina kasnije kada je ostala bez kuće. 

Foto: Instagram/kerrykatona7

Keri Katona

Pored novca, nije imala mnogo sreće ni kada je reč o ljubavi. Iza sebe ima tri braka, a za "Sun" otkrila je da je treći bivši suprug,  Džordž Kaja zlostavljao. On je preminuo 2019. godine nakon što se predozirao. Bili su u braku tri godine, od 2014. do 2017. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading