OVO JE UBEDLJIVO NAJORIGINALNIJA PROSIDBA Ivica verio devojku na ivici aktivnog vulkana: "Naša LJUBAV je očaravajuća kao i erupcija ETNE"

Autor:

Vesti

19.08.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakako da je bilo malo straha, ali je ljubav i želja za nečim tako neverovatnim pobedila strah, kaže Ivica.

OVO JE UBEDLJIVO NAJORIGINALNIJA PROSIDBA Ivica verio devojku na ivici aktivnog vulkana: "Naša LJUBAV je očaravajuća kao i erupcija ETNE"

Foto: Tanjug/AP

Par iz Pirota Ivica Micić (41) i Sanja Džunov (34) otputovali su na Etnu u danima kada su svi upozoravali da se područje vulkana napusti iz bezbednosnih razloga. Umesto toga, njih dvoje su se uputili, čini se, pravo u opasnost, ali sa drugim ciljem.

Kako je za Telegraf rekao Ivica, koji se još uvek nalazi u Italiji, baš na tom mestu želeo je da zaprosi devojku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Dzunov (@dzunovsanja)

-Zaprosio sam je juče, 18. avgusta, a otputovali smo na Siciliju 13. u noći kad je krenula erupcija. Tad smo prespavali na plaži i cele noći gledali erupciju - rekao je on za ovaj portal.

Svoju ljubav sa Sanjom poredi upravo sa vulkanskom lavom.

-Svakako da je bilo malo straha, ali je ljubav i želja za nečim tako neverovatnim pobedila strah, jer naša ljubav koja traje 'svega' mesec dana je od samog početka na mnogo dubljem nivou od onoga što smo dosad mogli zamisliti u nekom odnosu, očaravajuća kao i sama erupcija Etne - dodaje on za Telegraf.

Kako je kazao, u tom času Etna je izbacivala lavu i pepeo iznad grada, aerodrom i auto-put su bili zatvoreni, a štab za vanredne situacije je razmatrao evakuaciju grada.

-Ja sam odlučio da ipak odem do kratera i zaprosim devojku jer sam je i tog razloga odveo na Siciliju i nisam hteo da me to spreči - naveo je on.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading