NAKON 60 GODINA JE ZAPROSIO LJUBAV SVOG ŽIVOTA: Putevi su im se razišli a onda je sačekao na aerodromu i rekao joj SVE (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

26.07.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divan video na Jutjubu prikazuje sredovečni par koji obeležava svoju ljubavnu priču koja traje, pa ceo život.

NAKON 60 GODINA JE ZAPROSIO LJUBAV SVOG ŽIVOTA: Putevi su im se razišli a onda je sačekao na aerodromu i rekao joj SVE (VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen

On je s nestrpljenjem čekao njen dolazak na aerodromu i nije želeo da odugovlači trenutak prosidbe. Ona je sela na stolicu, a on je kleknuo, poštujući tradiciju ljubavi. 

Iako su bili razdvojeni punih 60 godina, sudbina je ponovo spojila njihove puteve.

 

 

- Ti si sve što sam ikada želeo od partnera, ljubavnica i drug. Volim te više od reči kojima bih to mogao da ti opišem i više nego što bi mogla da shvatiš. Želim da provedem ostatak života sa tobom kako bih ti to dokazao i kako bih te učinio najsrećnijom ženom na svetu. Da li bi mi Nensi dala tu čast da budeš moja srodna duša u životu koju ću voleti zauvek? Udaj se za mene“, bile su dirljive reči simpatičnog gospodina.

„O, da“, odgovorila je Nensi.

Simpatični par pobrao je brojne simpatije i čestitke nakon što je video njihove veridbe postao viralan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading