KADA SE VRATILA SA POSLA, DOČEKALE SU JE LEPO SPAKOVANE STVARI ISPRED VRATA: Nije klinka, a ovo je radila - dva puta je upozorio, ali nije vredelo!

Autor: N.J.

Lifestyle

05.07.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon druge opomene odlučio je da raskine sa njom.

KADA SE VRATILA SA POSLA, DOČEKALE SU JE LEPO SPAKOVANE STVARI ISPRED VRATA: Nije klinka, a ovo je radila - dva puta je upozorio, ali nije vredelo!

Foto: Shutterstock

Pakovanje

Jedan sajt objavljuje ispovesti, a muškarac je odlučio da podeli svoju zbog čega je dobio punu podršku čitalaca.

- Ulovio sam devojku kako skrinšotuje naše poruke i deli s drugaricama u grupi (sve tako dele) i zamolio da prestane da to radi. Ona je rekla pa šta ti smeta, a ja da je to privatno između nas. Ulovio je drugi put, ovaj put joj rekao da prekine s time, a ona je onda odgovorila da sve njene drugarice to rade. Ulovio je i treći put, ali ovaj put joj nisam ništa rekao. Kad se vratila s posla, dočekale su je njene stvari ispred vrata, lepo upakovane. Nije devojčica već žena od 31. Kad me uopšte ne poštuje, nema smisla s takvom osobom da delim život - napisao je ovaj dečko.

Foto: Shutterstock

Žena plače nakon svađe

Nakon toga usledili su komentari.

- Iako je narušavanje privatnosti, mogu shvatiti da to rade klinke, podeli neku lepu poruku jer je srećna ili kad se tek dopisuje s nekim dečkom, pa pita za savet tipa "vidi šta mi piše", znači li da mu se sviđam? Ali da odrasle žene dele skrinšotove redovno u grupi i još zamoliš da prestane, pa šta je to, čemu? Još komentar da sve drugarice to rade... Dobro si i uradio - piše.

- Svaka čast, tako i treba - komentarisali su.

- Ja mogu da razumem da ste vi u svađi ili da ne zna kako da reši situaciju neku, pa joj treba pomoć, ali ovo je detinjasto.

- Ja imam 29 godina i moje poruke s mužem su više manje: kad ćeš ti kući, evo ja krećem, šta sve treba kupiti u prodavnici. Volim te najviše i tako to. Ne znam šta bi to ikom bilo zanimljivo da čita - pisali su, a prenosi "Informer".

Šta biste vi uradili da te na njegovom mestu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading