ISPOVEST ŽENE KOJA JE SPAVALA SA DELFINOM: Kada se uzbudi, radila je OVO - čim su ga sklonili od nje, izvršio je SAMOUBISTVO

Autor:

Lifestyle

23.06.2023

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Margaret Lovat imala je samo 20 godina kada je počela da radi eksperimente na delfinima.

ISPOVEST ŽENE KOJA JE SPAVALA SA DELFINOM: Kada se uzbudi, radila je OVO - čim su ga sklonili od nje, izvršio je SAMOUBISTVO

Foto: shutterstock

Margaret Lovat učila je delfine engleskom jeziku, a odnos sa jednim od njih mnogi komentarišu kao prevazilaženje granice između istraživača i učenika. Ona je početkom 1960ih želela da postane deo projekta koji se bavi komunikacijom sa delfinima. Ideja je bila da - s obzirom na to da delfini imaju mozak koji je barem velik kao naš - možemo razviti tehnike za komunikaciju sa njima.

Margaret je očarala direktora projekta Gregorija Bejtesona i on joj je dopustio da učestvuje u eksperimentima. Upoznala je tri delfina, Pitera, Pamelu i Sisi.

Piter i Margaret razvili su jedinstvenu vezu. Postao je ljubomoran ako bi ona provodila previše vremena s drugim delfinima i taj osećaj bio je, barem donekle, obostran.

- Taj odnos da moramo biti zajedno na neki način se pretvorio u stvarno uživanje u tome što smo zajedno, želju da budemo zajedno, i da nedostajemo jedno drugom - rekla je za BBC i objasnila da su prilično bili vešti u savladavanju engleskog.

Foto: YouTube/ BBC

Margaret daje intervju za BBC

Postali su sve bliži

- Bio je jako zainteresovan za moju anatomiju. Da sedim ovde i da su mi noge u vodi, prišao bi mi i pogledao koleno - objasnila je.

Prema ozloglašenom profilu objavljenom u časopisu Hustler, Margaret je Piteru pružala seksualno olakšanje kad god bi postao previše seksualno uzbuđen da bi učestvovao u njenim eksperimentima.

Četvrte nedelje eksperimenta desilo se nešto što je uznemirilo. 

- Piter je bio seksualno uzbuđen nekoliko puta ove nedelje. Osećam da njegove želje ometaju našu vezu. Stalno mi se privija uz noge, kruži oko mene, gricka me i uopšteno je toliko uzbuđen da ne može da kontroliše svoj stav prema meni - rekla je i objasnila da ga je vratila u rezervoar gde su bile dve ženke te je kasnije ponovo bio nežan prema njoj.

Foto: pexels.com

Delfini u moru plivaju

Zaključila je da joj se udvara, često joj je pokazivao stomak i genitalnu regiju radi češkanja. Pitala se da li je on to uvlači u neku vrstu seksualne igre. Ona je njegove seksualne nagone prihvatila, jer za nju to nije bilo seksualno. Povremeno je dozvoljavala da bude oko nje i da se trlja od njeno koleno ili nogu. Zbog toga mnogi kažu da je imala seks sa delfinom.

Ipak, eksperiment se nije dobro završio. Izbio je skandal zbog njenog navodnog "seksa sa delfinom", a mnogi su laboratoriju optužili da je drogirala ove životinje.

Tragičan kraj

Prevezen je sa ostrva u Majami u akvarijum gde je mnogo patio. Nekoliko nedelja kasnije izvršio je samoubistvo, nije želeo da diše i potonuo je na dno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading