CELO SELO MI SE SMEJE JER JE MOJ SIN NAPUSTIO ŽENU I DETE: Kada je čula sa kim je otišao nije znala šta je snašlo

Autor: N.J.

Lifestyle

17.06.2023

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest žene čiji je sin napustio suprugu i dete, a priča je dosta zamršena.

CELO SELO MI SE SMEJE JER JE MOJ SIN NAPUSTIO ŽENU I DETE: Kada je čula sa kim je otišao nije znala šta je snašlo

Foto: shutterstock

Branka (60) iz Dalmacije smatra da je njen sin imao brak za poželeti, a sa snajkom je bila u super odnosima. Kada je saznala da se razvode kaže da joj nije bilo dobro, a kada je čula ko je treća osoba koja se umešala tek tada usledio je šok.

- Ja sam samo jaukala, ponavljala sam šta me je to snašlo. Danima sam se sabirala, zvala jednog, pa drugog - rekla je za "mojevrijemehr".

- Sin je samo rekao da je tako, da napušta prvu ženu i da ne mogu ništa da promenim, ali nije ulazio u dublje razgovore sa mnom. I nemam mnogo da pričam šta je i kako je bilo, dolazila je kod njih ta žena, njena drugarica, i ja sam je tamo videla jednom - dvaput. Možda su se njih dvoje sreli negde drugde, mi smo malo mesto. Tu se nešto razvilo, kako i kada, sada nije bitno - priča uznemireno.

Kada je shvatila da će joj sin okrenuti leđa ako nastavi da se meša, smirila se.

- Rekala sam im da mi dovedu unuku dok sve ne reše, ali onda je snaja rekla da mala ide kod nje, da smo svi najgori ljudi na svetu. Tu je ja razumem, verovatno bi i sama tako razmišljala u ljutnji i besu i ljubomori. Volela bi da se i ona smiri, jer sada ima otrovan jezik. Ovo će uticati na mene, a ja moram da se pravim jaka, ne želim da izgubim sina i unuku - objasnila je.

Foto: Shutterstock

Žena se nervira nakon svađe sa muškarcem

Teško joj je palo jer je snaja pozvala i rekla da je ona za sve kriva zato što je nikad nije podržavala kada se žalila.

- Žalila se samo na to što on ništa ne radi po kući, što je sve na njoj, što ne vidi ni prašinu, ni prljave podove, ni veš u korpi. Znam da je retko i kuvao, a ona se na to bunila, da ništa ne preuzima kod kuće i da oboje rade. Ja sam ga branila, rekla sam joj da nije tako, da neće ništa, da se puno i oko ćerke davao, vozio je, vodio je, igrao se sa njom, ne znam, činilo mi se da je dobar prema svojoj ženi. Ali evo šta se na kraju desilo -  nastavlja ona i objašnjava da nije kriva za raspad braka:

- To nije tačno, ona mi se više sviđa kao ličnost nego nova supruga mog sina, ni posle mnogo meseci ne mogu i verovatno neću da se kajem. Rekla sam joj to, ali ona to ne želi da čuje. E, dragi ljudi, ja sam ga na kolenima molila da se predomisli. Ali sada je to otišlo predaleko, vidim da se neće vraćati u taj brak, nastavio je sa svojim životom, a previše je prkosa i gorčine u snaji.

Foto: shutterstock.com

Muškarac vara ženu

Ovako se završilo

Nada se da će se unuka viđati sa ocem.

- Nadam se da bivša snaja neće sprečiti malu da se viđa sa ocem, to bi ipak štetilo detetu. Vidim je malo, a toliko patim da ne mogu da vam opišem koliko patim. Ovo će zauvek pratiti našu porodicu, a sada mogu samo da sedim i plačem, ili mogu da se molim svaki dan da Bog sve preokrene na dobro. Znam i da nas celo mesto ogovara, zamislite dramu odlaska sa prijateljicom... ali nekako ću podneti te jezike. Kad bi se moja porodica vratila u neku normalu - rekla je na kraju ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading