BRINE SE ZA LJUBAVNICU, ALI NE I ZA TRUDNU ŽENU! Jednu stvar je opasno sakrio od obe, a kada saznaju LETEĆE PERJE

Autor: N.J.

Lifestyle

29.06.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako mislite da muškarci ne varaju trudne žene ili devojke, varate se!

BRINE SE ZA LJUBAVNICU, ALI NE I ZA TRUDNU ŽENU! Jednu stvar je opasno sakrio od obe, a kada saznaju LETEĆE PERJE

Foto: shutterstock

Afera nekada toliko daleko ode, da muškarci ne odustaju čak ni ako im je partnerka u drugom stanju. Jedan muškarac u svojoj ispovesti podelio je upravo to - od jedne neobavezne večeri i ćaskanja sve se pretvorilo u vođenje ljubavi.

- Imam aferu sa koleginicom sa posla dok je moja devojka trudna. Kako sam lagao i rekao svojoj ljubavnici da sam prestao da imam odnos sa svojom partnerkom, ona će poludeti kad sazna. Volim obe žene i ne želim upropastiti svoje šanse da budem tata. Ja imam 30 godina, a moja devojka 29 godina, dok ljubavnica ima 34 - kaže i objašnjava da je sa trudnom devojkom od srednje škole, te nije imao mnogo iskustva sa drugim ženama.

Foto: shutterstock

Intiman odnos

-  Kada mi je koleginica prišla na božićnoj zabavi prošle godine, bio sam polaskan i pijan. Na kraju sam se vratio kod nje i vodio ljubav. Mislio sam da je to veza za jednu noć, ali onda me ona stalno dovodila u iskušenje. Činjenica da je ovo bila tajna činila ga je još uzbudljivijim. Ali znao sam da to nije u redu i mislio sam da prekinem. Nisam očekivao da ću da imam osećanja prema njoj. Zatim mi je prošle nedelje devojka rekla da je trudna, nije bilo planirano, a presrećna je. Oduvek sam hteo da budem tata, a ona nema pojma za aferu. Znam da bi, ako sazna, bila jako povređena i ostavila bi me - i verovatno bi mi bilo teško da viđam dete. Ljubavnica misli da devojka i ja treba da se rastanemo, plašim se da ću sve izgubiti na kraju. Napravio sam nered - moli on za savet.

Savetnica mu objašnjava da bi dobro trebalo da razmisli šta želi, te ako stvarno voli devojku onda mora ostaviti ljubavnicu i sve napore uložiti da se situacija reši. Takođe, od njega zavisi da li će reći devojci za aferu koju je imao, prenosi "Sun".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading