OVAKO IZGLEDA KADA MATORCA ZAVEDE TINEJDŽERKA: Postane toliko opsednut, bruka se na svakom koraku, a jedno prelazi baš sve granice!

Autor: N.J.

Lifestyle

12.06.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opsednut je tinejdžerkom, a ona na sve načine pokušava da ga zavede.

OVAKO IZGLEDA KADA MATORCA ZAVEDE TINEJDŽERKA: Postane toliko opsednut, bruka se na svakom koraku, a jedno prelazi baš sve granice!

Foto: Shutterstock

Opsednutost muškaraca tinejdžerkama zapravo nije ništa novo. To ne znači i da je opravdano, ali dešava se. Upravo sa tim, bori se i jedna žena. Ona tvrdi da se njenom dečku koji ima 53 godine dopada tinejdžerka koja radi kod njega u firmi.

- Moj partner opsednut je tinejdžerkom koja radi kod njega u firmiPrvo je pokušala da stupi u vezu sa njegovim 18 - godišnjim sinom, ali nije išlo. Ona ima 17 godina. Sada se ustremila na mog dečka. Poriče, ali svi znakovi su tu. Partner ima 53 godine, a ja 50. Zajedno smo četiri godine - kaže i dodaje jednu šokantnu informaciju:

Foto: Shutterstock

Muškarac i žena imaju intiman odnos

- Moj dečko ima njenu uokvirenu fotografiju na stolu. Planira da joj da da unajmi jednu od nekretnina čim završi sa renoviranjem.  Nedavno sam bila s njim i nazvao me njenim imenom. Kune se da nije, ali ja sam ga jasno čula. Stalno komuniciraju. Rekla sam mu da ću prekinuti vezu ako je preseli u ovu kuću i da fotografija koju ima nije prikladna da bude na njegovom stolu. Nema moje slike. Moj osećaj mi govori da nešto nije u redu. Počinjem da patim od napada panike zbog toga. Jesam li paranoična? - pitala je ona savetnicu.

Savetnica smatra da mu možda laska ženska pažnja, ali da je svakako njegovo ponašanje neprimereno i zabrinjavajuće. Takođe, savetnica objašnjava da nije paranoična i da bi trebalo da veruje svom osećaju.

Šta biste vi uradile da ste na njenom mestu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading