OVO JE BIVŠI POLICAJAC IZ TROGIRA ZA KOJIM SE TRAGA: Posumnjao da ga žena vara sa mladićem, pa mu sasuo metke u glavu i grudi!

Autor:

Svet

29.06.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavljena je fotografija muškarca za kojim se traga zbog pucnjave u Trogiru.

OVO JE BIVŠI POLICAJAC IZ TROGIRA ZA KOJIM SE TRAGA: Posumnjao da ga žena vara sa mladićem, pa mu sasuo metke u glavu i grudi!

Foto: MUP HR

Branko Mamić

Policija je objavila fotografiju muškarca koji se sumnjiči za pokušaj ubistva u Trogiru. Navodno se radi o bivšem policajcu i porodičnom nasilniku Branku Mamiću (55), koji je s motora u glavu upucao muškarca u automobilu i pobegao s lica mesta.

Kako nezvanično saznaje 24sata.hr, muškarci su se posvađali, a onda je napadač pucao u J.M. (32) koji je sedeo u automobilu. Navodno mu je pucao u glavu i grudi jer je mislio da ga žena vara s njim.

Ranjenog muškarca su prevezli u bolnicu, a još nema zvaničnih informacija o njegovom zdravstvenom stanju.

Kako saznaje 24sata.hr, radi se o penzionisanom policajcu Branku Mamiću koji je nedavno izašao iz istražnog zatvora gde je proveo više od mesec dana nakon što je u januaru ove godine bio priveden i zatvoren zbog porodičnog nasilja.

Tada je pretio svojoj supruzi i ćerki. Suprugu je i fizički napao lakše je povredivši. Navodno je tada ispalio hitac iz pištolja koji je legalno posedovao. Nije poznato da li je iz istog oružja upucao i J. M, ali to će biti utvrđeno istragom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading