NIJE NI ON SVETAC! PRLJAVE TAJNE PRINCA VILIJAMA IZAŠLE U JAVNOST: Sa atraktivnom plavušom razmenjivao VRELE PORUKE, a varao je ženu sa njenom najboljom drugaricom? (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

24.06.2023

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Primećeni su kako večeraju zajedno za Dan zaljubljenih, a pisalo se da je godinama lud za njom.

NIJE NI ON SVETAC! PRLJAVE TAJNE PRINCA VILIJAMA IZAŠLE U JAVNOST: Sa atraktivnom plavušom razmenjivao VRELE PORUKE,  a varao je ženu sa njenom najboljom drugaricom? (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Princ Vilijam (41) oženio se pre 12 godina dugogodišnjom devojkom Kejt Midlton. Oduvek je proglašen poželjnim muškarcem sa pravim manirima dostojnim kraljevske porodice. Iako je iz današnje perspektive ovo prošlost, govorićemo o situacijama koje nisu mogle da zaobiđu naizgled srećan par Vilijama i Kejt. Kako su strani mediji preneli, on je navodno imao aferu sa manekenkom Rouz Hanberi. 

Foto: Tanjug/AP

Vilijam i Kejt sa decom

Ona je bila prijateljica ovog bračnog para dugi niz godina, a onda je situacija počela da se komplikuje. Primećeni su kako večeraju zajedno za Dan zaljubljenih. Ali to nije sve, govorilo se da je on bio zaljubljen u nju i kada se tek venčao sa Kejt, a neki zli komentari glase da se upravo situacija ponavlja jer je i njegov otac bio zaljubljen u Kamilu Parker Bouls koja je bila udata, kao i Rouz. Za razliku od 1990 - ih razvodi su mnogo češći, a mnogi se i dalje pitaju šta ako je zaista ovo tačno, a prevagne srce, a ne glava. Kejt je nakon tog skandala eliminisala Rouz iz društva.

Veza sa Britni Spris

U intervjuu koji je dala 2002. godine Britni Spirs rekla je voditelju da su Vilijam i ona imali sajber vezu i da su se dopisivali tokom tinejdžerskih godina. Tada, ona je imala 20 godina i otkrila je da ga je pozvala na večeru kada je bila u Londonu, ali nije se pojavio.

Foto: youtube.com/ TheEllenShow

Britni Spirs gostuje u emisiji

- Malo smo razmenili mejlove i trebao je da dođe da se vidimo, ali nije išlo - rekla je tada za "Dejli mejl", a na pitanje voditelja da li je oduševio, odgovorila je kratko "da".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading