ONI ĆE UČINITI SVE DA IM KAŽETE "DA": Četiri horoskopska znaka će vam prirediti veličanstvenu prosidbu - birajte partnera među njima!

Autor:

Lifestyle

17.11.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste nepopravljiva romantičarka i ako želite savršenstvo, onda pažljivo birajte partnera, a horoskop tu može da pomogne.

ONI ĆE UČINITI SVE DA IM KAŽETE "DA": Četiri horoskopska znaka će vam prirediti veličanstvenu prosidbu - birajte partnera među njima!

Foto: pexels.com

Prosidba, veridba

Posebni horoskopski znaci znaju da organizuju prosidbe iz snova i učiniće sve da im kažete "da".

Ukoliko ste nepopravljiva romantičarka i sanjate o savršenoj prosidbi, a onda i venčanju, partenara bi trebalo da tražite među ova četiri horoskopska znaka.

Ako prosidba ne bude posebna, elegantna, glamurozna doživećete duboko razočaranje. Ali ako želite da nađete dečka koji vam je sličan potražite ga među njima.

Blizanci

Blizanci su vrlo šarmantni i ljudi ih vole, a oni pak znaju kako to da iskoriste u svoju korist, ali i angažovati druge kad im trebaju. Tako da od Blizanaca možete očekivati javnu prosidbu u kojoj će učestvovati vaši prijatelji. Naravno, biće razrađena do detalja jer Blizanci paze na sitnice. Ispitaće tvoje prijateljice šta želite, tražiti od njih da vas dovedu na određeno mesto, u stanju su da naprave ozbiljan potres ne bi li vas zadivili.

Rak

Rakovi su usavršili umeće udvaranja i znaju da učine da se njihova partnerka oseća kao najbolja i najlepša žena na svetu. Neverovatno su joj posvećeni, pažljivo je slušaju i upijaju svaku njenu želju, ne bi li je ostvarili. Baš zbog toga, oni su sposobni da naprave prosidbu iz snova. Učiniće tačno sve što treba, i više od toga, kako bi prosidba bila savršena.

Republika

Foto: pexels.com

Prosidba, veridba

Devica

Devica je zemljani znak i temeljno se posvećuje svemu što radi, odnosno apsolutno sve shvata ozbiljno. Kada odluči nekome zauvek da da svoje srce, potrudiće se da taj trenutak bude savršen. Ukoliko vam je partner rođen u znaku Device i planira prosidbu, nemojte se iznenaditi ako rezerviše ceo restoran samo za vas dvoje i unajmi svirače ili vas odvede u neku egzotičnu zemlju za vikend kako bi kleknuo pred vas tačno gde je naumio ili pak napravi nešto treće što će vas oduševiti. Učiniće sve samo da kažete "da".

Škorpija

Iako ne deluju kao romantičari, Škorpije puno vremena provedu razmišljajući o tome šta njihova partnerka voli, a tome će se posebno posvetiti ako planiraju prosidbu. Ako vam je partner Škorpija očekujte da će vas zaprositi na vrlo originalan način, u intimnom okruženju. Škorpija zazire od javnog iskazivanja osećanja, ne voli spektakle, ali to nikako ne znači da njegova prosidba neće biti spektakularna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading