NJIHOVI MANIRI SU TEŠKA KATASTROFA: Horoskopski znaci kojima lepe stvari "ne polaze za rukom" - oni upropaste svaku priliku

Autor: Republika

Lifestyle

01.11.2022

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pet horoskopskih znakova se izdvajaju po sposobnosti da "upropaste svaku priliku".

NJIHOVI MANIRI SU TEŠKA KATASTROFA: Horoskopski znaci kojima lepe stvari "ne polaze za rukom" - oni upropaste svaku priliku

Foto: Shutterstock

Muškarac čačka nos

Znate one ljude koji uđu u prostoriju i blistaju, sve što rade izgleda neverovatno elegantno, kao da su rođeni sa manirima. Međutim, isto tako kako su zvezde nekima dale prefinjenost, drugima su je uskratile pa koliko god se oni trudili da budu elegantni, ne polazi im za rukom.

Pet horoskopskih znakova se izdvajaju po sposobnosti da "upropaste svaku priliku".

Devici, Raku, Vodoiliji, Ribama i Blizancima baš ništa "ne polazi ra rukom".

Devica

Kao znak kojim vlada pedantni Merkur, Device jednostavno nisu u stanju da deluju smireno i prepuste se, što uveliko utiče na to kako ih doživljavamo, objašnjava Rejčel Kler, astrolog za portal Best of Life. Staloženost je ta koja daje osobi eleganciju. Device definitivno nisu staložene.

Što se tiče materijalnih stvari, kod Devica nema mesta luksuzu jer ga smatraju besmislenim. Kod njih preovladava praktična strana pa čak i ako im se nešto jako sviđa, a nema svrhu, radije će uštedeti, nego spiskati novac na, primer, kristalnu vazu.

Rak

Nedostatak prefinjenosti kod ovog znaka posledica je njegove osetljive prirode. Kao vrlo emotivni ljudi, Rakovima nije stran dramatični beg s mesta događaja ili javno urlanje kad su im osećaji povređeni. Indicentost i drama su im u krvi. Oni osećaju stvari toliko duboko da gube kontrolu nad svojim ponašanjem.

Foto: Shutterstock

Žena se plazi

 

Rakovima vlada Mesec, te je kod ovog znaka naglasak na udobnosti, a ne na sofisticiranosti i luksuzu. Rak vas neće oduševiti izborom vina, ali će vam skuvati omiljeno jelo i ponuditi ćebe kada vam je hladno.

Vodolija

Vodolije nećete susresti u finom restroranu ili na odmoru u nekom mondenom mestu. Umesto toga, uvek će obići lokalnu knjižaru tražeći novi naslov. Veliki su mislioci i vrlo su tvrdoglavi kada su u pitanju njihova uverenja. To znači da pojavljivanje na korporativnim ieventima i među bogatima i slavnima nikako nije nešto što bi usrećilo ovaj znak.

Ribe

Odlazak na otmene događaje i druženje s elitom jednostavno ne ispunjava njihovu dušu. Ali, otkrivanje novog umetnika ili ponovno tapiciranje starog nameštaja itekako da. Ovo je takođe znak koji ne mari puno za mišljenje drugih.

Foto: shutterstock

Češljanje kose, umršena kosa

Kada su preplavljene i izgubljene u svojim emocijama, ni malo ih nije briga kako ih drugi vide. Ribe ćete pre zateći s bojom na licu, u radnom izdanju, nego u elegantnoj haljini i štiklama kako na finoj večeri ispijaju vino.

Blizanci

Ovaj veseli znak lako se može uklopiti bilo gde, bilo da se radi o kafiću u kraju ili hostelu u drugoj zemlji. Uživaju da upoznaju nove ljude i razgovaraju sa njima. Blizancima jezik neprestano radi. Blizanci će vam bez zadrške otkriti svoju najveću tajnu i detaljno ispričati sinoćnje avanture. Ne pomaže ni to što žive za dobar trač, zbog čega obično upadaju u drame. Dakle, iako su možda upućeni u najnovije trendove, njihovi postupci su izrazito nesofisticirani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading