POZNATI KUPUJU GROBNA MESTA: Zlata Petrović se obezbedila, Žika Jakšić ga pazario posle operacije: Odmah je useljivo!

Autor:

Zabava

30.07.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati voditelj ne želi da se njegovi najmiliji svađaju oko toga gde će da ga sahrane

POZNATI KUPUJU GROBNA MESTA: Zlata Petrović se obezbedila, Žika Jakšić ga pazario posle operacije: Odmah je useljivo!

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages, G.G./ATAImages, Pixabay.com

Poznati voditelj Žika Jakšić se nakon operacije slepog creva, koju su hirurzi izveli u poslednjem trenutku, ozbiljno zapitao o svom životu, te odlučio da donese bitnu odluku.

Naime, popularni voditelj je danima trpeo bolove, bila je velika opasnost od sepse, a šanse za preživljavanje male, ali se na svu sreću izvukao. Posle ovoga se bacio u razmišljanje i odlučio da sebi na vreme obezbedi grobno mesto. Kako kaže, strah od smrti nema. 

Republika

Foto: ATA Images

Žika Jakšić

- Ja sam kupio mesto za svoje večno konačište i već je uređeno i useljivo je odmah. Ja sam to kupio na vreme, da se ne svađaju gde će da me sahrane i kako to već ume da bude, nego sam sebi lepo napravio da imam pogled, da imam mir, da uživam. Ja sam ti, drug moj, obezbedio sebi mesto da imam gde da živim kad umrem! I hoću da kažem da nemam nikakav strah od smrti - ističe poznati voditelj, prenosi "Svet".

- U svojoj glavi sam dospeo toliko daleko, iskopao sam sam sebe toliko da nemam uopšte problem da pričam o tome - kaže Žika.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Zlata Petrović

Popularna pevačica Zlata Petrović je istakla da svaki odgovoran ćovek treba sebi da obezvedi grobno mesto.

- Ta priča o kupovini grobnog mesta je zapravo krenula od mene. Svaka odgovorna osoba koja sebi kupi kuću i napravi dom, treba da obezbedi i grobno mesto. Možda je to sada postalo pomodarstvo, ali baš me briga - rekla je Zlata Petrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading