DEVOJKA POKUŠALA DA GA POLJUBI NA NASTUPU: Sloba Radanović doživeo NEPRIJATNOST, spopala ga, pa ga GAĐALA ČIZMOM!

Autor:

Zabava

29.07.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač doživeo neprijatnost na nastupu u Crnoj Gori

DEVOJKA POKUŠALA DA GA POLJUBI NA NASTUPU: Sloba Radanović doživeo NEPRIJATNOST, spopala ga, pa ga GAĐALA ČIZMOM!

Foto: youtube.com/printscreen

Sloba Radanović

Popularni pevač Sloba Radanović leto provodi radno i trenutno se nalazi u Crnoj Gori. Njegova supruga ostala je sa decom, a Sloba koristi svaki slobodan trenutak da ih vidi, a onda se vrati na nastupe. Ipak, pevač priznaje da ima vremena i da ode u teretanu, jer mu to prija.

- Nemam slobodnih termina baš sam bukiran. Svaki dan nastupam, ali stignem i da se okupam i da odem u teretanu. Redovno treniram, ne radim to samo zbog izgleda već zato što mi prija - rekao je Radanović.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sloba i Jelena Radanović

Iako je jedan od najpopularnijih i najtraženijih pevača, s vremena na vreme doživi i neprijatnost na nastupu, što mu se desilo nedavno u Kotoru.

- Nije bilo flaša ili čaša, ali u Kotoru su me gađali čizmom. Devojka je htela da me poljubi u usta na nastupu, a ja sam se izmakao. Ona je izula svoju čizmu i gađala me - otkrio je popularni pevač.

Sloba je pohvalio koleginice koje su nedavno izdale albume, a srećan je i što pune klubove po Crnogorskom primorju.

- Super su mi pesme mojih koleginica. Drago mi je kada vidim da su im nastupi krcati, meni je srce puno. Daju sve od sebe, ne pevaju na plejbek, ne skidaju se... Danas mi je drug pokazivao neke snimke gde se kolege polivaju na bini, zgranuo sam se - kaže Sloba.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Sloba Radanović

Sloba se osvrnuo i na negativne komentare koje dobija na društvenim mrežama i ljude koji ga prozivaju da morališe, a prevario je svoju nekadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar u "Zadruzi 1".

- Oni se uvek dodaknu toga da ja morališem, a prevario sam ženu. Pa dobro, nije to baš tako kako oni predstavljaju. Uvek gledaju da nekako njihov greh izgleda manje u odnosu na to moje, a ja sam se za svoje grehove pokajao. Iz korena sam se promenio i možda je to jedini moj greh koji sam imao u životu. Ne dotiču me negativni komentari, ljudi koji pišu loše o meni ne mogu da me iznerviraju i da utiču na moje raspoloženje - rekao je Radanović za emisiju "Ekskluzivno".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Kija Kockar

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
KIJA je simbol za nemoral.

29.07.2023 23:36

KIJA je simbol za nemoral. Odmah kad je Sloba ostavio,ona je nasla 2 momka (Andriju i Stefana ..a da oni nisu znali jedan za drugog. To je prevara ...kad nesto neko radi tajno).