"BEDNICE, OTETO JE PROKLETO" Milena Popović dobija JEZIVE poruke nakon što joj se zapalio stan: "Nestaćete u sopstvenom zlu" (FOTO)

Autor:

Vesti

19.08.2023

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mileni Popović oglasila se na svom Instagram profilu i podelila komentare koje dobija nakon incidenta.

"BEDNICE, OTETO JE PROKLETO" Milena Popović dobija JEZIVE poruke nakon što joj se zapalio stan: "Nestaćete u sopstvenom zlu" (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, Instagram/milena_bogdan

Državnoj sekretarki u Minisarstvu turizma i omladine i udovici Olivera Ivanovića, Mileni Popovićzapalio se stan na Banovom brdu.

Stan Milene Popović koji se nalazi na Banovom Brdu izgoreo je u potpunosti. Naime, požar je prvo buknuo u spavaćoj sobi, ostavljajući iza sebe razoran trag potpunog uništenja.

Nije poznato kako je došlo do požara, srećom u tom trenutku Milena je bila u Novom Sadu, pa tako nikoga nije bilo u stanu.

Na svom Instagram profilu, Milena je objavila komentare koje dobija nakon incidenta.

Foto: printscreen/instagram

 

 

"Bednice, oteto je prokleto", "Jadna sekretarka, jadna udovica, izmenila lični opis zbog tuge za mužem", "kako stečeno tako rastečeno", samo su neki od komentara koje je objavila.

- I na kraju, dobrota i ljubav pobede svako zlo. Bogu hvala, puno mi srce oba - zaključila je ona.

Ovim povodom se tada oglasila i Milena.

Foto: printscreen/instagram

 

- Čekam policiju i uviđaj, nemam reči, ovo je katastrofa! Igor i ja smo bili u Novom Sadu, sad sam došla u stan i sve je uništeno! Čekamo policiju pa ćemo da vidimo šta dalje da radimo. Ne znam kako se ovo dogodilo, ne smem da spekulišem - kazala je Milena Popović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading