"NE SMEM NI DA SPEKULIŠEM! HVALA BOGU NIKOGA NIJE BILO U STANU!" Mileni Popović požar uništio ceo stan: Bila sam sa Igorom u Novom Sadu!

Autor:

Vesti

17.08.2023

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Popović je naglasila da čeka dolazak policije kako bi se utvrdile tačne okolnosti i uzrok požara.

"NE SMEM NI DA SPEKULIŠEM! HVALA BOGU NIKOGA NIJE BILO U STANU!" Mileni Popović požar uništio ceo stan: Bila sam sa Igorom u Novom Sadu!

Foto: Izvor: Instagram/milena_bogdan

Udovica Olivera Ivanovića, poznatog srpskog političara sa Kosova i Metohije koji je tragično nastradao, Milena Popović, suočila se s pravim hororom kada je izbio požar u njenom stanu na Banovom Brdu. Užasni incident dogodio se nedavno, ostavljajući za sobom razoran trag i ostavljajući Milenu u potpunom šoku.

Milena Popović, koja se vratila iz Novog Sada, gde je boravila, zatekla je prizor potpunog uništenja svog doma. Kako je ispričala ekskluzivno "Republiku" i "Srpski Telegraf", trenutno se još uvek nalazi u stanju šoka, suočavajući se s nesagledivim gubicima.

- Da, tačno je da mi je stan izgoreo. Policija je izašla na teren, rade uviđaj, to je sve što mogu zasad da kazem. Hvala Bogu, nikoga nije bilo u stanu i niko nije povređen - oglasila se Milena Popović.

Milena Popović je naglasila da čeka dolazak policije kako bi se utvrdile tačne okolnosti i uzrok požara. Ogorčena i potresena, podelila je da je čitav njen stan uništen vatrom i dimom, ostavljajući je bez mnogo stvari koje su joj bile dragocene.

Foto: ST/Dragan Kadić

 

- Bila sam sa Igorom u Novom Sadu. Ne znam kako se ovo dogodilo, ne smem da spekulišem - dodala je Milena. 

Incident je potresao i lokalnu zajednicu, posebno zbog činjenice da je Milena već prošla kroz gubitak supruga Olivera Ivanovića, koji je bio poznat i po svom angažmanu u političkom životu na Kosovu i Metohiji. Njegova tragična smrt 2018. godine ostavila je dubok trag u srpskoj političkoj sceni.

Pitanje šta je izazvalo požar i koliko će trajati proces rekonstrukcije stana ostaje otvoreno. Uzrok požara će biti predmet istrage, a u međuvremenu, zajednica pruža podršku Mileni u ovim teškim trenucima.

Podsetimo, nakon tragične smrti Olivera Ivanovića, njegova vanbračna supruga Milena Popović zajedno sa sinom Bogdanom preselila se u Beograd. Ona je odlučila da napusti Kosovo i Metohiju, jer je smatrala da za nju i njenog sina više nema sigurnosti na tom području. Oliverovi sinovi i rođeni brat preuzeli su brigu o poslovima vezanim za firme i nekretnine, ali nisu pokazali volju da uključe i prihvate malenog Bogdana kao deo porodice.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

17.08.2023 16:44

A gde je bila maca