ZBOG STANA KOJI JE IZGOREO MILENA JE BILA U SUKOBU SA PASTORCIMA! Ovako je udovica Ivanovića pričala o stanu na Banovom Brdu koji je zapaljen: "BOGDANOV JE I NEĆU DOZVOLITI DA GA IKO UZME"!

Autor:

Vesti

17.08.2023

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mileni Popović, bivšoj udovici Olivera Ivanovića, izgoreo je stan na Banovom Brdu u Beogradu.

ZBOG STANA KOJI JE IZGOREO MILENA JE BILA U SUKOBU SA PASTORCIMA! Ovako je udovica Ivanovića pričala o stanu na Banovom Brdu koji je zapaljen: "BOGDANOV JE I NEĆU DOZVOLITI DA GA IKO UZME"!

Foto: E-stock

Prema prvim informacijama, vatra je buknula u spavaćoj sobi pa se proširila po celom stanu.

To je, inače, bio stan, oko koga se Milena Popović tužila sa sinovima iz prethodnog braka Olivera Ivanovića.

Ona je svojevremeno tvrdila da su taj stan lično Oliver Ivanović i ona kupili za svog sina Bogdana, ali da sada Oliverova deca iz pretodnog braka traže da i on uđe u postupak ostavinske rasprave.

- Jako mi je žao što ću na ovaj način da spomenem Olivera. Istina je, nažalost, u procesu je ostavinski postupak koji sam ja pokrenula. Ostao je samo stan koji smo Oliver i ja stekli. Njegovi sinovi su obezbeđeni i materijalno i stambeno, a sad hoće ovaj stan koji smo Oliver i ja stekli. Ja sam ponudila kompromisno rešenje, mi ćemo da se odreknemo svega u korist drugih naslednika, a da nama ostane ovaj stan, ali oni to ne žele. Oni znaju da sam ja sa Oliverom kupila taj stan od naših sredstava, i da je taj stan planiran za Bogdana, za sve postoji dokaz - govorila je svojevremeno o tom stanu Milena Popović.

- Bogdan ima samo majku na ovom svetu. Nije moja volja da taj stan bude Bogdanov, nego Oliverova volja. Boriću se svim sredstvima, neću dozvoliti da taj stan bilo ko uzme - ističe.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
roa

17.08.2023 17:21

Bilo ko? Pa gospodjo kako se vi uvredljivo izrazavate! Pa nece bilo ko da ga "uzme" vec Oliverova deca!