ZAPALJEN STAN MILENE POPOVIĆ! Dom joj izgoreo do NEPREPOZNATLJIVOSTI - niko od komšija nije REAGOVAO!

Autor:

Vesti

17.08.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od neobičnih okolnosti je da niko od komšija nije reagovao i pozvao vatrogasnu službu.

ZAPALJEN STAN MILENE POPOVIĆ! Dom joj izgoreo do NEPREPOZNATLJIVOSTI - niko od komšija nije REAGOVAO!

Foto: ST/Dragan Kadić

Udovica Olivera Ivanovića, srpskog političara sa Kosova i Metohije koji je tragično nastradao, Milena Ivanović, doživela je horor kada je izbio požar u njenom stanu na Banovom Brdu. Požar je izbio u spavaćoj sobi i brzo se proširio na ceo stan, potpuno uništavajući ga.

Jedna od neobičnih okolnosti je da niko od komšija nije reagovao i pozvao vatrogasnu službu. Ova činjenica izaziva sumnju i postavlja pitanja o poreklu požara i reakciji komšiluka.

Milena Ivanović nije bila prisutna u stanu u trenutku požara, već je bila sa svojim detetom u Novom Sadu. Detalji o uzroku požara i eventualnoj istragi nisu još uvek javno poznati.

Ovaj događaj dodatno je obavijen misterijom i sumnjom, s obzirom na tragičnu smrt njenog supruga, Olivera Ivanovića, koji je bio poznat kao lider Srpske liste na Kosovu i Metohiji i bio je ubijen u januaru 2018. godine.

Podsetimo, nakon tragične smrti Olivera Ivanovića, njegova vanbračna supruga Milena Popović zajedno sa sinom Bogdanom preselila se u Beograd. Ona je odlučila da napusti Kosovo i Metohiju, jer je smatrala da za nju i njenog sina više nema sigurnosti na tom području. Oliverovi sinovi i rođeni brat preuzeli su brigu o poslovima vezanim za firme i nekretnine, ali nisu pokazali volju da uključe i prihvate malenog Bogdana kao deo porodice.

Situacija se komplikovala tokom ostavinske rasprave, kada su Oliverovi sinovi i rođeni brat zatražili da dom Milene Ivanović i malenog Bogdana pređe u njihovo vlasništvo. Ova situacija je dovela do pravnog spora između Milene Ivanović i članova porodice njenog pokojnog vanbračnog supruga.

Milena Ivanović je rešila da angažuje advokata kako bi zaštitila svoja prava i interese, boreći se za svoj dom i prava svog sina Bogdana. Ostavinska rasprava postala je komplikovana i emotivna, s obzirom na tragičnu okolnost i nejasnoće oko nasleđivanja imovine.

Ostavinska rasprava je proces kojim se utvrđuje raspodela imovine pokojne osobe među njenim naslednicima i potencijalno može biti izazovna i kontroverzna, posebno ako postoje nesuglasice među naslednicima ili pravne komplikacije.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading