EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE IZ STANA MILENE POPOVIĆ NAKON POŽARA: Od spavaće sobe ostao samo pepeo! (FOTO)

Autor:

Vesti

17.08.2023

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Popović, koja se vratila iz Novog Sada gde je boravila, zatekla je prizor apsolutne devastacije svog doma.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE IZ STANA MILENE POPOVIĆ NAKON POŽARA: Od spavaće sobe ostao samo pepeo! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Stan Milene Popović, udovice Olivera Ivanovića, koji se nalazi na Banovom Brdu izgoreo je u potpunosti. Naime, požar je prvo buknuo u spavaćoj sobi, ostavljajući iza sebe razoran trag potpunog uništenja.

Kao što se može videti na fotografijama koje Republika eksluzivno objavljuje, od spavaće sobe ostao je samo pepeo.

Ovaj zastrašujući incident dogodio se nedavno, a Milena Popović, koja se vratila iz Novog Sada gde je boravila, zatekla je prizor apsolutne devastacije svog doma. U ekskluzivnoj izjavi za "Republiku" i "Srpski Telegraf", Milena je potvrdila da je požar pogodio njen stan, a da srećeom niko nije povređen.

- Istina je da mi je stan izgoreo. Policija je na terenu, sprovodi uvid u uzrok požara, a to je trenutno sve što mogu da kažem. Zahvalna sam Bogu što nije bilo nikoga u stanu i što niko nije povređen - izjavila je Milena Popović.

Požar nije izbio naglo, već je trajao nekoliko dana, prema izjavama komšija.

- Sve se crni, većina stvari je izgorela. Izgleda je od instalacija. Požar nije buknuo odjednom, već je to trajalo danima - kaže komšija.

Nakon tragične smrti njenog supruga Olivera Ivanovića, Milena i njihov sin Bogdan preselili su se u Beograd. Milena je izrazila da više nije mogla da nađe svoje mesto na Kosovu i Metohiji, te su se dobrovoljno udaljili. Poslovi oko Oliverovih firmi i nekretnina su preuzeti od strane njegovih sinova i rođenog brata, ali bez uključivanja malenog Bogdana i njegovog prihvatanja kao dela porodice.

Međutim, to nije bilo dovoljno. U toku ostavinske rasprave, sinovi Olivera Ivanovića i njegov rođeni brat su zatražili da dom Milene Popović i malenog Bogdana postane njihov, što je izazvalo pravnu borbu. Milena se odlučila da angažuje advokata kako bi zaštitila svoje i interese svog sina, čvrsto se boreći za svoj dom i bezbednost svog naslednika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading