STVARNO JE NAJVEĆI: Đoković OBRADOVAO navijače - isplivale slike koje pokazuju Novakovu VELIČINU! (FOTO)

Autor:

Sport

17.08.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom se srpski teniser našao u centru pažnje.

STVARNO JE NAJVEĆI: Đoković OBRADOVAO navijače - isplivale slike koje pokazuju Novakovu VELIČINU! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković, trenutno drugi teniser sveta, trenutno se nalazi u Americi, gde učestvuje na mastersu u Sinsinatiju.

Srbin je noćas odigrao meč prvog kola, u kom je savladao Alehandra Davidoviča Fokinu, tako što mu je Španac predao meč, nakon što je Nole prvi set rešio u svoju korist sa 6:4.

Iako je trenutno "preko bare", i dalje se svakog dana pojavljuju Noletove slike iz prethodnih mesec dana, koje je najbolji teniser svih vremena proveo na primorju, prvo u Hrvatskoj, a zatim i u Crnoj Gori.

Naime, posle finala Vimbldona, Đoković je odlučio da više vremena posveti odmoru i pripremi za nastavak sezone, a u sklopu toga je jedan deo proveo i na hrvatskom ostrvu Korčuli, gde su i sledeće slike nastale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hipigram (@hipigram)

Naš as je, kao i po običaju, izašao u susret deci sa Korčule, koja su se družila u jednom parku, a odlučio je Đoković i da ih počasti sa jednom partijom tenisa, u kojoj su klupe glumile mrežu.

Ishod meča nije poznat, ali je sigurno da je Srbin ovim klincima ostavio životnu uspomenu, a još jednom je pokazao svoju veličinu, pošto je drugi teniser sveta svaki put izašao u susret svojim fanovima.

Podsetimo, nakon što je porazio Davidoviča Fokinu u drugom kolu Sinsinatija, u osmini finala našeg tenisera čeka okršaj sa Gaelom Monfilsom, kog je pobedio u svih 18 dosadašnjih međusobnih duela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading