OVO VAM JE PROMAKLO U PRENOSU: Prelep Novakov gest - o Đokovićevom potezu priča ČITAV SVET! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.08.2023

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom je Nole pokazao kakav je čovek.

OVO VAM JE PROMAKLO U PRENOSU: Prelep Novakov gest - o Đokovićevom potezu priča ČITAV SVET! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Sinsinatiju, pošto mu je meč predao Alehandro Davidovič Fokina iz Španije.

Imao je Nole pobedu u rukama, jer je prvi set rutinski rešio u svoju korist s 6:4, ali je Španac pred početak drugog seta rešio da se preda, i to zbog bolova u leđima, zbog kojih je već pri rezultatu 4:3 morao da ide u svlačionicu i uzme medicinski tajm-aut.

Vratio se Španac, uspeo je da odigra još tri gema, čak je jednom prilikom i brejknuo Novaka, ali više od toga nije mogao, pa je Srbin uspeo da dođe do pobede u Sinsinatiju, prve posle dve godine u Americi.

Dosta je bilo navijača sa srpskim obeležjima u Sinsinatiju, a Nole je posle meča prvog kola singla uradio nešto o čemu se priča, iako mnogi ovaj detalj nisu primetili u prenosu uživo.

Brojni Noletovi fanovi su tražili autogram, a sada je Đoković dobio molbu i da se potpiše na jednu od srpskih zastava, koje su se nalazile na tribinima terena u Sinsiju. Đoković je prihvatio, ali je i poljubio zastavu i tako odao poštovanje svojoj zemlji, čime je još jednom potvrdio kakav je patriota. 

Inače, srpskog asa u narednoj rundi očekuje duel protiv Gaela Monfilsa, koji je u drugom kolu izbacio Kamerona Norija sa 2:1. Zanimljivo, Nole se sa francuskim teniserom sastao 18 puta u karijeri, a Srbin je do sada upisao svih 18 pobeda.

Duel srpskog i francuskog igrača je na programu u petak ujutru, u 02:30 iza ponoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading