JEZIV SNIMAK! ISPRED POLICIJSKE STANICE TUČE DEVOJKU NIKO NE RAGUJE! Prvo je KRVNIČKI šamarao, a onda je šutirao na podu (VIDEO)

Autor:

Hronika

17.08.2023

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemili događaj se dogodio pored policijske stanice na Ilidži u Sarajevu.

JEZIV SNIMAK! ISPRED POLICIJSKE STANICE TUČE DEVOJKU NIKO NE RAGUJE! Prvo je KRVNIČKI šamarao, a onda je šutirao na podu (VIDEO)

Foto: Printskrin/Twitter/crna hronika.ba

Društvenim mrežama kruži jeziv video snimak fizičkog nasilja u Sarajevu koji se dogodio pre sedam dana na Ilidži. Kako je saznao portal "Crna hronika" nemili događaj se dogodio pored policijske stanice na Ilidži. Muškarac je nakon kratke prepirke sa devojkom, počeo da je udara i šamara, a pošto nije zadovoljio svoje potrebe, nastavio je da je udara i šutirati na podu.

- Poštovani šaljem vam uznemirujuće snimke kako čovek tuče ženu 50 metara od policijske stanice Ilidža. Žena je romske pripadnosti i poznata je kao neko ko pravi “probleme” ali to nije izgovor za ovakvo ponašanje niti bilo ko ima pravo da tuče nekoga ovako krvnički.

Postoje nadležne institucije koje su se mogle pozvati na ovaj slučaj. Ne znam šta je prethodilo čitavoj ovoj situaciji ali to nije izgovor za ovakvo ponašanje!” – izjavio je ogorčeni čitalac koji je snimak prosledio medijima.

 

 

Javnost je danima pod stresom i u šoku zbog trostrukog ubistva koje se dogodilo u Gradačcu, a koje je počinio Nermin Sulejmanović koji je najpre ubio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a onda oca i sina Denisa i Đengiza Ondera, da bi na kraju presudio sebi.

Glavno pitanje koje se postavlja jeste, gde je sve vreme bila policija, koja je znala šta se dešava jer je Sulejmanović likvidaciju Nizame prenosio u Instagram lajvu, a onda u sledećem uživo uključenju na pomenutoj društvenoj mreži rekao da je usmrio Ondere.

Prema navodima tamošnjih medija i portala Crna hronika - BiH, jedna osoba iz vrha MUP Tuzlanskog kantona, naredila je policajcima u Gradačcu, da se "povuku" dok ne dođe specijalna jedinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading