POSLE PLASMANA U OSMINU FINALA SINSINATIJA! Evo šta je sve Đoković ZARADIO!

Autor:

Sport

17.08.2023

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac Alehandro Davidovič Fokina predao je meč srpskom teniseru.

POSLE PLASMANA U OSMINU FINALA SINSINATIJA! Evo šta je sve Đoković ZARADIO!

Foto: www.profimedia.rs

Manje od sat vremena proveo je Nole na terenu, pošto mu je posle 40 minuta i završetka prvog seta predao duel španski teniser, zbog povrede leđa.

Tako je srpski as pobedom započeo učešće na Mastersu u Sinsinatiju, gde će pokušati da osvoji treću titulu u karijeri.

Prolaskom u osminu finalu ATP turnira u Sinsinatiju, Novak Đoković je izborio megdan sa Francuzom Gaelom Monfisom, koji je u meču pre Srbinovog, iznenadio Australijanca Aleksa de Minora u dva seta (7:5, 6:4).

Iako je najbolji teniser ikada sa samo jednim osvojenim setom prošao dalje, pripadaju mu sve privilegije, od bodova do novčane nagrade iz fonda.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Samim ulaskom u 16 najboljih na ATP turniru u Sinsinatiju, Đoković je dodao još 90 poena svom plasmanu na ATP listi, pa sada ima ukupno 8.885 bodova.

Najviše dokle može da dogura Novak posle ovog turnira je bilans od 9.795 bodova, što bi potencijalno moglo da ga stavi na prvo mesto najboljih tenisera sveta, ukoliko osvoji trofej. Tada bi prvi reket sveta, Španac Karlos Alkaraz morao da ispadne pre finala.

Kada je u pitanju novčani fond, Đokoviću je posle prolaska dalje pripalo 88.805 dolara, pa će u slučaju svake naredne pobede, taj iznos i dalje da raste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading