HIT! Navijačica htela da USLIKA Novaka! Evo kako joj je Đoković ODGOVORIO! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.08.2023

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser izborio plasman u treće kolo ATP turnira u Sinsinatiju.

HIT! Navijačica htela da USLIKA Novaka! Evo kako joj je Đoković ODGOVORIO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Novak Đoković

Plan je ostvaren, ne baš kako je zamišljao, ali će Novak Đoković igrati u osmini finala Mastersa u Sinsinatiju, pošto mu je meč predao Alehandro Davidovič Fokina.

Španac je zbog bolova u leđima bio prinuđen da odustane posle prvog seta, čime je srpski as brže nego što se nadao, prošao u narednu fazu takmičenja.

Tokom prvog seta, Fokina je zatražio tajmaut za pomoć fizioterapeuta i da se uputi u svlačionicu, što je Novak iskoristio da se zabavi sa navijačima.

Publika je bila oduševljena povratkom Đokovića na američko tlo, posle dvogodišnje pauze, a naročito se to odnosi na jednu damu, koja je želela da fotografiše telefonom našeg tenisera.

Budući da se pauza zbog medicinskog tajm-auta odužila, Srbin je izašao na teren da se ponovo zagreje, a ova gospođa je baš bila uporna da napravi Noletovu fotografiju izbliza.

Đoković se okrenuo prema njoj i poslao joj poljubac pravo u kameru njenog telefona, te ona nije mogla da veruje šta se to dogodilo!

Zatim je zamolila Novaka da to uradi još jednom, pa još jednom, kako bi snimkom ovekovečila taj trenutak.

Naravno da je Srbin kao veliki džentlmen i šmeker ispunio želju gospođi, koja je sve to proslavila podizanjem ruku.

Podsetimo, najbolji teniser u istoriji igraće u osmini finala protiv Gaela Monfisa iz Francuske, koji je priredio senzaciju eliminisanjem Aleksa de Minora iz Australije rezultatom 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading