SRBIJA NEĆE SPAVATI! Poznato kada Đoković i Lajović igraju mečeve 3. kola u Sinsinatiju!

Autor:

Sport

17.08.2023

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniseri izborili plasman u narednu rundu.

SRBIJA NEĆE SPAVATI! Poznato kada Đoković i Lajović igraju mečeve 3. kola u Sinsinatiju!

Foto: www.profimedia.rs

Naša država će ove godine imati dva predstavnika u osmini finala Mastersa u Sinsinatiju, pošto je osim prvog reketa Srbije Novaka Đokovića i Dušan Lajović obezbedio plasman među 16 najboljih.

Staropazovčanin je u meču pre Noletovog priredio senzaciju i eliminisao velikog favorita Janika Sinera iz Italije, ostvarivši jednu od najvećih pobeda u karijeri.

Sa druge strane, Đoković je posle predaje Španca Alehandra Davidoviča Fokine po završetku prvog seta (6:4) prošao u narednu rundu, gde će mu rival biti "stara mušterija" Gael Monfis iz Francuske.

Igrač protiv koga Novak vodi sa 18:0 u pobedama eliminisao je favorizovanog Aleksa de Minora iz Australije, pa će sada na megdan svom "učitelju", koji ga je uvek u prethodnim okršajima dobijao.

Oba srpska tenisera dobila su od organizatora Sinsinatija večernje termine u trećoj rundi, a Đokovićev meč je zakazan kao poslednji na Centralnom terenu u noći između četvrtka i petka.

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Lajović

Pre Novaka biće odigrana dva meča ženskog singla, kao i dueli između Stefanosa Cicipasa i Huberta Hurkača, odnosno Karlitosa Alkaraza i Tomija Pola. Zbog svega, Đokovićev meč neće početi pre 2 časa i 30 minuta u noći između četvrtka i petka po srednjeevropskom vremenu.

Nasuprot tome, Lajovićev duel je pretposlednji na Grendstendu. Duci će imati veliki izazov, jer se sastaje sa domaćim teniserom, Amerikancem Tejlorom Fricem, koji će imati veliku podršku sa tribina.

Pre njih na teren izlaze Rus Danil Medvedev i Nemac Aleksander Zverev, a igraće se i dva meča ženskog singla. Zbog toga, Dušanov meč neće početi pre 1 čas po srednjeevropskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading