SENZACIJA U SINSINATIJU: Lajović IZNENADIO Sinera - Srbin u osmini finala!

Autor:

Sport

16.08.2023

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najvećih pobeda u karijeri našeg igrača.

SENZACIJA U SINSINATIJU: Lajović IZNENADIO Sinera - Srbin u osmini finala!

Foto: Tanjug

Srpski teniser Dušan Lajović napravio je nestvaran rezultat u drugom kolu mastersa u Sinsinatiju, pošto je sa 2:0, po setovima 6:4, 7:6 savladao Italijana Janika Sinera.

Siner je u Ameriku stigao kao jedan od najvećih favorita za osvajanje titule, pošto je na mastersu u Torontu stigao do prve masters titule u karijeri, ali je osmi nosilac zaustavljen već na startu.

U prvom setu nismo videli brejkove u prvih šest gemova, a onda je prvi do prednosti stigao Duci, koji je u sedmom gemu oduzeo servis Sineru. Uspeo je potom da sjajno odservira, osvoji još dva gema i stigne do osvajanja prvog dela igre.

 

 

Očekivano je bilo da Siner odmah pokuša da uzvrati, a Srbin je nalet izdržao u prva dva servis gema u drugom setu, pošto je spasio čak sedam brejk lopti rivala. U nastavku nismo videli brejkove, iako ih je nekoliko imao Lajović, a odluka je pala u taj-brejku.

Nije dobro krenulo po Lajovića, koji je odmah pretrpeo mini-brejk, ali se brzo vratio. Ključan trenutak je viđen pri rezultatu 4:3 za našeg igrača, kada je osvojio poen na protivnikov servis, a zatim još dva poena na svoj i stigao do ogromne pobede u drugom kolu Sinsinatija.

Za plasman u četvrtfinale i mogući okršaj sa Novakom Đokovićem, Dušan Lajović će igrati protiv Tejlora Frica, koji je sa 2:0 porazio Lorenca Sonega, još jednog italijanskog igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading