MILUTINOV POSLE POBEDE: "Napredovali smo, u Aziju putuje 13 igrača!" (VIDEO)

Autor:

Sport

16.08.2023

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Olimpijakosa je bio jedan od najefikasnijih u pobedi "orlova".

MILUTINOV POSLE POBEDE: "Napredovali smo, u Aziju putuje 13 igrača!" (VIDEO)

Foto: Starsport

Nikola Milutinov u dresu Srbije

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Portoriko sa 110:75 (26:13, 39:12, 24:21, 21:26) u Štark areni, u jednoj od poslednjih provera pred start Svetskog prvenstva.

U utakmici pred odlazak iz Beograda, pred velikim brojem gledalaca u našoj najvećoj hali, izabranici Svetislava Pešića su odigrali sjajan meč, od početka su zagospodarili parketom, a zatim stigli do ubedljive pobede.

Jedan od najzaslužnijih za pobedu Srbije je bio Nikola Milutinov, koji je ubacio 15 poena, a gospodario je reketom na obe strane terena.

Posle meča je upravo centar Olimpijakosa dao izjavu.

- Dosta smo napredovali u odnosu na prošle mečeve, prikazali smo visok nivo igre, samo tako treba da nastavimo - istakao je Milutinov.

Dodao je da će u Aziju putovati 13 igrača.

- Pa, koliko sam čuo, ići će 13 igrača na put, što je dobro, biće nas više u rotaciji, imaćemo vremena da se odmorimo i treniramo, videćemo šta nas čeka - rekao je centar Srbije, a ostatak izjave možete pogledati u videu iznad.

Podsetimo, Srbiji je ovo bio poslednji meč u Beogradu pred put u Aziju, pošto će naši reprezentativci sutra krenuti put Azije, gde ih prvo čeka pripremni turnir u Šenženu, a zatim I Mundobasket.

Svetsko prvenstvo u košarci počinje 25. avgusta, a Srbija će svoj prvi meč u Manili odigrati 26. istog meseca, a rival će nam biti Kina. U grupi B su sa nama još I Južni Sudan, odnosno večerašnji rival Portoriko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading