PAKAO U SINSINATIJU: Đoković saznao rivale - Noleta čeka TEŽAK POSAO!

Autor:

Sport

12.08.2023

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo mu žreb nije bio naklonjen.

PAKAO U SINSINATIJU: Đoković saznao rivale - Noleta čeka TEŽAK POSAO!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

U subotu ujutru je održan žreb za predstojeći masters u Sinsinatiju, a srpski teniser Novak Đoković je saznao rivale koji mu stoje na putu do treće titule u ovom američkom gradu.

Nole je kao drugi nosilac slobodan u prvom kolu, a u narednoj rundi će igrati protiv boljeg iz duela u kome se sastaju Alehandro Davidovič Fokina i Tomas Martin Ečeveri. Sa obojicom je naš as igrao nedavno, Fokinu je posle tri teška seta savladao na Rolan Garosu, dok je Argentinca pobedio u prvom kolu mastersa u Rimu, rezultatom 2:0.

Ako uspešno savlada ovu prepreku, u osmini finala će igrati verovatno protiv Kamerona Norija ili Aleksa de Minora, dok čevrtina finala donosi Janika Sinera ili Tejlora Frica.

U Đokovićevoj polovini su i Danil Medvedev i Holger Rune, sa kojima Srbin može da se sastane u polufinalu, baš kao i sa Aleksandrom Zverevom, Mateom Beretinijem ili Feliksom Ože-Alijasimom.

Što se tiče Karlosa Alkaraza, on je takođe slobodan na startu turnira, nakon toga će igrati protiv Džona Iznera ili kvalifikanta, dok treće kolo donosi Tomija Pola, koji ga je izbacio sa mastersa u Torontu. U tom delu žreba su i Stefanos Cicipas, Andrej Rubljov i Kasper Rud.

Od ostalih Srba, u glavnom žrebu je samom Miomir Kecmanović, koji u prvom kolu igra upravo protiv Tomija Pola.

Podsetimo, Novak Đoković je ovaj turnir osvajao dva puta, a u Sinsiju nije igrao od 2020. godine, kada je podigao trofej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading