PARTIZANOV TRENUTAK ISTINE! Crno-beli pred (NE)MOGUĆOM misijom protiv Azera!

Autor:

Sport

17.08.2023

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana dočekuju Sabah u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija (21 čas, TV Arena sport P1).

PARTIZANOV TRENUTAK ISTINE! Crno-beli pred (NE)MOGUĆOM misijom protiv Azera!

Foto: FK Partizan

Posle očajnog izdanja i poraza u Bakuu (0:2), pred izabranicima Igora Duljaja je (ne)moguća misija!

Naime, "parni valjak" nikada u svojoj istoriji kada je gubio mečeve u Evropi sa dva razlike, nije uspeo u Humskoj da anulira minus i prođe dalje.

Pokušaće Partizan večeras od 21 čas da ispišu istoriju i plasiraju se u grupnu fazu najmlađeg klupskog UEFA takmičenja, ali sudeći po igri koju su prikazali pre sedam dana u Azerbejdžanu, ne piše im se dobro.

Sabah je, podsetimo, promašio i penal u prvom meču, kada je golman Aleksandar Jovanović odbranio šut Alekseja Isajeva, koji je sjajnim intervencijama spasio crno-bele ubedljivijeg poraza.

Republika

Foto: Starsport

 

- Verujem u svoje igrače, ti momci imaju podršku, kao što je bila u Bačkoj Topoli, u Novom Sadu, protiv Radničkog, samo pozitivno. Ako momci budu grešili, dajte im podršku, jer će dati sve od sebe. Ne jurimo tri gola, idemo korak po korak, to su dva gola razlike. Agresivno, pametno, 90 ili 120 minuta, čim izađu, da odmah daju maksimum. Kako oni, tako i mi s klupe i navijači. Nikome se ne dodvoravam. Pozivam navijače, popularne su cene karata od 299 dinara, dođite i podržite ove igrače, jer im mnogo znači - rekao je Igor Duljaj u najavi današnjeg meča.

Ne treba zaboraviti da plasman u grupnu fazu Lige konferencija garantuje 3.000.000 evra svakom klubu, pa bi ova suma donela određenu finansijsku injekciju timu iz Humske.

Ujedno, igrači Partizana imali bi priliku da kroz još šest utakmica protiv rivala koje dobiju na žrebu pokažu kvalitet, te bi im dodatno skočila cena na tržištu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Amaterizam

17.08.2023 09:27

NEKA SE VAZURA SPREMI ! ODBRAMBEN IGRAC .JOS ON FALI U NASU CELICNU ODBRANU.