OTKRIVEN UZROK POŽARA U STANU MILENE IVANOVIĆ?! Komšije kažu da je često pre toga viđena sa OVIM muškarcem: Požar nije buknuo odjednom!

Autor:

Vesti

17.08.2023

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stan je pretrpeo veliku štetu, a većina stvari je izgorela.

OTKRIVEN UZROK POŽARA U STANU MILENE IVANOVIĆ?! Komšije kažu da je često pre toga viđena sa OVIM muškarcem: Požar nije buknuo odjednom!

Foto: Instagram/milena_bogdan

Državnoj sekretarki Mileni Ivanović jutros je izgoreo stan na Banovom brdu u Beogradu. Milena Ivanović je saopštila da niko od komšija nije obavestio o požaru, dok komšije tvrde da nisu znale za događaj.

Stan je pretrpeo veliku štetu, a većina stvari je izgorela.

Požar nije izbio naglo, već je trajao nekoliko dana, prema izjavama komšija.

- Sve se crni, većina stvari je izgorela. Izgleda je od instalacija. Požar nije buknuo odjednom, već je to trajalo danima - kaže komšija.

Jedan od komšija tvrdi da je ulazio u stan nakon požara i smatra da je mogući uzrok požara kvar u instalacijama. Druga komšinica ističe da je Milenu često viđala u komšiluku i primetila je da je često u društvu sa Igorom Jurićem.

Milena Ivanović je živela u stanu sa svojim sinom, koga je dobila sa Oliverom Ivanovićem, liderom Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda", koji je ubijen 2018. godine. Oliver Ivanović je bio pogođen sa pet metaka i preminuo je od povreda u bolnici.

Istraga će verovatno biti sprovedena kako bi se utvrdio uzrok požara i da li postoje bilo kakve sumnjive okolnosti.

- Mislim da se ne druži ni sa kim iz zgrade. Često izlazi sa Jurićem (Igor) - priča komšinica. 

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tijana

18.08.2023 09:23

Nisu los par!