GLUMICA PRIPREMILA HALJINU ZA SAHRANU: Zrače joj mozak dok ona lije suze, gubi bitku sa teškom bolešću (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

07.09.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljenoj glumici zrače mozak dok ona lije suze, gubi bitku sa teškom bolešću!

GLUMICA PRIPREMILA HALJINU ZA SAHRANU: Zrače joj mozak dok ona lije suze, gubi bitku sa teškom bolešću (FOTO)

Foto: instagram.com/theshando

Slavna glumica Šenon Doerti nedavno je objavila tužne vesti o svojoj teškoj borbi sa rakom dojke u četvrtom stadijumu, a koji se sada proširio i na mozak.

Naime, kako je glumica otkrila u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram, njoj je urađen skener koji je pokazao metastaze na mozgu, te priznala da strahuje za svoj život.

- 12. januar 2023. CT je petog januara pokazao metastaze na mozgu. Jučerašnji video je prikazivao proces postavljanja maske koju nosite tokom zračenja mozga. Prvi krug zračenja je počeo 12. januara. Moj strah je očigledan. Izuzetno sam klaustrofobična i mnogo se toga dešavalo u mom životu. Srećna sam što imam sjajne lekare poput Amina Mirahdija i medicinske tehničare u Cedars-Sinai bolnici, ali taj strah... Promene... Vreme u koje to sve dolazi... Ovako rak može izgledati - navela je tada u opisu snimka.

Doerti je ranije je priznala da piše oproštajna pisma i snima poruke za svoju porodicu, kao i da je pripremila odeću u kojoj želi da bude sahranjena.

Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica pre nekoliko godina. U njoj se osećam posebno. Želim biti lepa. Želim svima ostati u najboljem sećanju. Trudim se poslednjih meseci da ispravim neke dnose, da se izvinim ljudima koje sam povredila svesno ili nesvesno. Nastojim da živim punim plućima i uživam u ovo malo vremena koje mi je ostalo - ispričala je glumica jednom prilikom.

Republika

Foto: instagram.com/theshando

Šenon Doerti

U januaru ove godine se nakon 11 godina braka razvela od režisera Kurta Isvarienka nakon što je saznala da ju je prevario. Šenon već mesec dana nema nove objave, niti obaveštava fanove o svom stanju na Instagramu. Inače, domaća javnost je slavnu glumicu zavolela kao jednu od sestara veštica u kultnoj seriji "Čari", koja se svojevremeno prikazivala kod nas.

Republika

Foto: Printscreen/www.youtube.com/CelebritySpandexHD

Pru iz serije Čari

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading