PRIJI SU NEPRIJATELJI ZA PETAMA: Doživela veliki STRES pred koncert, žele da se RAZVEDE!

Autor:

Zabava

25.09.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prija saznala ko pokušava da joj uništi život!

PRIJI SU NEPRIJATELJI ZA PETAMA: Doživela veliki STRES pred koncert,  žele da se RAZVEDE!

Foto: Instagram.com

Prija, Filip, Blaško

Popularna pevačica Aleksandra Prijović poslednjih nekoliko dana nalazi se u centru skandala zbog navodnog incidenta njenog supruga Filipa Živojinovića i menadžera Danijela Blažića Blaška. Nedavno je na jednog gala prestoničkoj proslavi došlo do navodne tuče, a kruži više verzija ovog događaja. Kako „Scandal!“ saznaje, dve Prijine koleginice su odlepile zbog njenog uspeha, pa su rešile da joj smeste razvod braka, plasiraju raznorazne informacije i sve vreme pokušavaju da joj naprave pakao od života. Kako navode, smeta im što Prijovićka živi mirnim i povučenim životom i nije im jasno kako osoba koja ne pravi skandale može toliko da uspe i rasproda čak tri Štark Arene.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, instagram/printscreen

Prija, Blaško i Filip

- Aleksandra zna ko to radi i uspela je da sklopi sve kockice. U pitanju je još jedan estradni moćnik, za koga kažu da je menadžer, koji je davno hteo da preuzme njenu karijeru, međutim, to se nije dogodoilo. Aleksandra ne menja saradnike ako joj odgovaraju. Vidite i sami da i sa Brajom i sa Blaškom i sa svim ljudima sa kojima radi sarađuje godinama bez itakvih problema. To očigledno nekome smeta i neko hoće da se ona diskredituje – priča izvor za „Scandal!“.

Podsetimo, jedna od verzija navodnog incidenta je da su se Filip i Blaško potukli zbog Prijine navodne afere sa svojim menadžerom. Druga verzija je da uopšte nije došlo do tuče između njih, već da je jedan gost provocirao njenog menadžera, a da je Filip pokušavao da izbegne incident. Kako gorepomenuti list dalje navodi, Prija se nije javljala na telefon, a sve vreme se sprema za koncerte. Dalje ističu da su od ljudi bliskih njoj saznali da joj nije nimalo prijatno da pred koncert preživljava ovakve stresove, te ističu da publiku očekuje spektakl.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, instagram/printscreen

Prija, Blaško i Filip

Nedavno se pojavila informacija i da su Priju ove priče dotukle, te da je kod kuće plakala kad je videla šta se piše po društvenim mrežama o njoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading