TEŽE NEGO ŠTO SE OČEKIVALO: Gosti "skupo prodali kožu" - kvalitet je na kraju ipak isplivao na videlo!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.09.2023

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika borba će se očigledno voditi do poslednjeg prvenstvenog kola...

TEŽE NEGO ŠTO SE OČEKIVALO: Gosti "skupo prodali kožu" - kvalitet je na kraju ipak isplivao na videlo!

Foto: FK Radnički 1924 Kočane

Prethodnog vikenda odigrani su mečevi 7, kola Nišavske okružne lige za takmičarsku 2023/24 godinu i slobodno se već sada može reći da će navedeno takmičenje biti jedno od najinteresantnijih kada je srpski klupski fudbal u pitanju.

Naime, bodovna razlika između trenutno vodeće ekipe Rudara 2016 iz Aleksinačkog Rudnika i sedmoplasiranog Rada iz Merošine iznosi svega dva boda, što svakako garantuje velika fudbalska uzbuđenja u nedeljama pred nama.

U okviru 7. kola, jedan od zanimljivijih susreta odigran je u Kočane gde je domaći Radnički 1924 dočekao Polet iz Vitoševca. Uoči navedenog susreta domaći sastav je smatran apsolutnim favoritom s obzirom da ekipa iz Vitoševca i dalje na svom kontu nema niti jedan osvojeni bod, ali su se fudbaleri Poleta isprsili pred favoritom i "skupo prodali kožu".

Prednost domaćoj ekipi doneo je Mihajlo Tasić prelepim pogotkom sa dvadesetak metara nakon asistencije Marka Vučkovića, ali su gosti do odlaska na odmor uspeli da vrate rezultatski egal.

 

Velika uzbuđenja viđena su i u nastavku susreta. Domaćin stiže do nove prednosti pogotkom Nemanje Đorđevića koji je mrežu gostiju zatresao glavom nakon asistencije Čakića, ali gosti još jednom uspevaju da poravnaju rezultat.

Ipak, kvalitetniji domaćin u nastavku meča uspeva da stigne do nova dva pogotka čime je pitanje pobednika i definitivno rešeno. U strelce su se upisali Marko Vučković nakon solo prodora i Gavazović nakon reme kdela sa preko dvadeset metara.

- Nišavska okružna liga, 7. kolo:

Radnički 1924 (Kočane) - Polet (Vitoševac) 4:2 (1:1)

U narednoj takmičarskoj rundi ekipa Radničkog 1924 ponovo će biti domaćin i dočakaće sastav Borca iz Azbresnice, dok će Polet priliku za prve bodove tražiti na svom terenu u Vitoševcima protiv Naisusa 1977 iz Rožine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading