VELIKI JUBILEJ: 100 utakmica na trenerskoj klupi užičkog kluba - najvredniji poklon je dobio od svojih fudbalera!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.09.2023

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podatak za pamćenje i divljenje.

VELIKI JUBILEJ: 100 utakmica na trenerskoj klupi užičkog kluba - najvredniji poklon je dobio od svojih fudbalera!

Foto: FK Jedinstvo Putevi Užice

Fudbaleri Jedinstvo Puteva iz Užica već šestu sezonu u kontinuitetu takmiče se u okviru Zone Zapadno-moravske, a jedan od glavnih klupskih ciljeva u takmičarskoj 2023/24 godini, jeste osvajanje šampionske titule i plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Zapad.

Užičani su u šestom kolu četvrtog ranga srpskog klupskog takmičenja ostvarili ubedljiv trijumf protiv Budućnosti iz Arilja rezultatom 5:0 čime su zadržali lidersku poziciju na tabeli koji u ovom momentu zauzimaju zahvaljujući boljem gol koeficijentu u odnosu na sastav Savinca 1933 iz Visibabe.

Istovremeno današnji susret ulazi u klupske anale, kao jubilarni 100. meč trenera Ivana Janjića na klupi užičkog sportskog kolektiva, a svakako treba napomenuti da je u navedenim susretima Janjić ostvario preko 60% pobeda.

Foto: FK Jedinstvo Putevi Užice

Zlatni jubilej Ivana Janjića

 

- Ivan Janjić:

Datum rođenja: 18. avgust 1979. godine

Utakmice na klupi FK Jedinstvo Putevi: 100

Pobede: 61

Nerešeno: 16

Porazi: 23

Gol koeficijent: 265:107

Trofej: Kup OFS Užice

Užičani će narednog vikenda nastaviti borbu za vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja, a predstoji im teško gostovanje u Čačku gde će odmeriti snagu sa ekipom Slobode koja u ovom momenut zauzima petu poziciju sa četiri boda manje u odnosu na užički fudbalski kolektiv.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading