"BULKE" NE CVETAJU NA BANJICI: "Dečiji vrtić" odoleo lideru - slađi deo kolača ostaje na stadionu "Kralj Petar I"! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.09.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

(Ne)očekivano, lider nij uspeo da zabeleži trijumf na stadionu dosadašnjeg "fenjeraša" čime je morao da prepusti čelnu poziciju na tabeli.

"BULKE" NE CVETAJU NA BANJICI: "Dečiji vrtić" odoleo lideru - slađi deo kolača ostaje na stadionu "Kralj Petar I"! (FOTO GALERIJA)

Foto: FSB

Uoči susreta 7. kola beogradske grupe srpskoligaškog karavana u kojem su se na stadionu "Kralj Petar I" sastale ekipe domaćeg Rada i u tom momentu lidera na tabeli, ekipe Zvezdare, gotovo da se pitanje pobednika nije ni postavljalo.

Gosti sa Bulbuldera u ovaj susret su ušli sa skorom od pet pobeda i jednog remija, dok je sa druge strane "dečiji vrtić" sa Banjice tokom dosadašnjeg dela šampionata zabeležio samo jednu "prvenstvenu trojku".

Na iznenađenje svih prisutnih momci u "nebesko plavoj" sportskoj opremi stižu do prednosti u 39. minutu pogotkom Pavla Popeskovića, a to je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku susreta gosti su pokušali da stignu do rezultatskog preokreta, ali su jedino uspeli u 66. minutu preko Luke Jakovljevića da stignu do poravnanja rezultata.

 

- Srpska liga Beograd, 7. kolo:

Rad (Beograd) - Zvezdara (Beograd) 1:1 (1:0)

Strelci: P. Popesković u 39. minutu za Rad; L. Jakovljević u 66. minutu za Zvezdaru

Stadion: "Kralj Petar I"

Sudija: Jasmina Mickoska

Žuti kartoni: N. Nenadović, D. Živanić, L. Nenadović, Đ. Samardžija (Rad)

Rad (Beograd): Martinović, Rupar, Živanović, Trkulja, Bezarević, L. Nenadović (Janković), Repac (Petijević), popesković, Radošević, Panev (Samardžija), N. Nenadović (Nikolić). Trener: Dejan Musović

Zvezdara (Beograd): Borjan, Janković, Radović (Cvetković), Avramovski (Rančić), Pavlović, Gusnić, Vukićević, Kuzmanović (Bjedov), Milosavljev, Daničić (Nišavić), Jakovljević. Trener: Zdravko Kovačević

Nakon ovog susreta ekipa Rada je "fenjer" prepustila novobeogradskom Brodarcu, a već narednog vikenda očekuje ih duel protiv Torlaka iz Kumodraža. Sa druge strane "bulke" će pokušati da se na staze uspeha vrate na gostovanju u Staroj Pazovi gde će odmeriti snagu sa ekipom Jedinstva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading