CRVENO-BELI UMALO OD GOTOVOG NAPRAVILI VERESIJU: Novosadska goleada pripala gostima - kladioničarskih 7+ u "srpskoj Atini"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.09.2023

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šteta što je samo 200 ljubitelja fudbala prisustvovalo sjajnoj fudbalskoj predstavi u Novom Sadu.

CRVENO-BELI UMALO OD GOTOVOG NAPRAVILI VERESIJU: Novosadska goleada pripala gostima - kladioničarskih 7+ u "srpskoj Atini"!

Foto: FK Mladost GAT

Fantastična utakmica je odigrana na "GAT Areni" u okviru 8. kola Prve lige Srbije.

Novosadska Mladost GAT, kao i ekipa Jedinstva sa Uba u susret su ušli sa jsnom željom da nakon niza negativnih rezultata stignu do tri boda koji mogu predstavljati i prekretnicu u aktuelnoj takmičarskoj godini.

Igrao se deseti minut susreta kada je Ibrahim Zubairu došao do jedne lopte na poziciji levog krila. Očekivalo se da će devetnaestogodišnji napadač iz Gane nastaviti svoj kretanje duž leve aut linije, ali je on promenio pravac, krenuo ka sredini i zatim je sa preko dvadeset metara usledio razantni udarac nakon kojeg je lopta svoj let završila u gornjem levom uglu golmana Stefana Dražića.

Sedamanest minuta kasnije sjajnu akciju Ubljana po desnom krilu, "nebeskim skokom" završio je Kvaku Karikari i mreža Novosađana se trese po drugi put. Ipak, tu nije bio i kraj uzbuđenjima u prvih 45 minuta.

Igrao se 39. minut kada su domaćini izveli korner nakon kojeg je nastala velika gužva u šesnaestercu gostiju, a u buketu igrača najspretniji je bio Nemanja Ilić koji je loptu smestio u mrežu golmana Ivana Jovanovića.

 

 

U nastavku susreta, za manje od dvadeset minuta igre crveno-beli sa Uba preko Kvaku Karikarija u 47. i Ibrahima Zubaire u 65. minutu stižu do velika tri gola prednosti i činilo se da je pitanje pobednika rešeno.

Međutim u samom finišu susreta dolazi do neviđene drame.

U 87. minutu Bogdanović ruši Živkovića u šesnaestercu i sudija Predrag Simić opravdano pokazuje na belu tačku. Siguran izvođač kaznenog udarca bio je Ivan Vukčević, a kada je dva minuta kasnije Bojan Čečarić i treći put matirao Jovanovića nastala je prava drama, ali domaćin nije uspeo da stigne do poravnanja rezultata.

 

 

Treba napomenuti da je tokom susreta padala jaka kiša, tako da je u finišu susreta teren bio prilično natopljen vodom što je u mnogome otežavalo igračima obe ekipe.

Foto: Youtube.com/printscreen/Prva liga Srbije

U finišu susreta travnati tepih na GAT Areni je bio u izuzetno lošem stanju

 

- Prva liga Srbije, 8. kolo:

Mladost GAT (Novi Sad) - Jedinstvo (Ub) 3:4 (1:2)

Strelci: N. Ilić 39`, I. Vukčević 87`(11.m), B. Čečarić 89`; I. Zubairu 10`, 65`, K. Karikari 27`, 47`

Stadion: GAT Arena, Novi Sad

Gledalaca: 200

Sudija: Predrag Simić

Žuti kartoni: N. Ilić, Đ. Brborić, M. Bugarin, M. Bjeloš (Mladost GAT); O. Dimitrić, M. Stanojvić, A. Bogdanović, N. Doderović, I. Jovanović (Jedinstvo)

Mladost GAT (Novi Sad): Dražić, Bjeloš (Jokić), Brborić (Popović), Bugarin, Ćećarić, F. Ilić (Pavlica), N. Ilić, Jezdović, Kokanović (Vukčević), Tanasin, Đuričin (Živković). Trener: Branko Žigić

Jedinstvo (Ub): Jovanović, Andrić, Bogdanović, Dimitrić (Adamović), doderović, Zubairu (Bošković), Karikari (Stevančević), Miladinović (Rakić), Radovanović, Rajović, Stanojević (Denić). Tener: Žarko Jovanović

U narednoj devetoj rundi drugoligaškog karavana ekipa Jedinstva sa Uba na stadionu "Dragan Džajić" dočekuje OFK Vršac, dok će Mladost GAT probati da stigne do prve ovosezonske pobede u duelu protiv Radničkog na Novom Beogradu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading