VELIČINA SE NE OGLEDA SAMO U SPORTSKIM REZULTATIMA: Gigant sa "Marakane" uputio značajnu pomoć nekadašnjem članu fudbalske elite! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.09.2023

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbalski šampion pomaže nižerazrednim klubovima.

VELIČINA SE NE OGLEDA SAMO U SPORTSKIM REZULTATIMA: Gigant sa "Marakane" uputio značajnu pomoć nekadašnjem članu fudbalske elite! (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Marakana

Fudbalski klub Mladost iz Bačkog Jarka u aktuelnoj sezoni takmiči se u okviru Vojvođanske lige Jug i nakon šest prvenstvenih mečeva sa devet osvojenih bodova Bačkojarčani zauzimaju osmu poziciju na tabeli.

Interesantno je napomenuti da su plavo-beli u dosadašnjem toku šampionata na domaćem terenu, stadionu "Livadica" zabeležili tri trijumfa u isto toliko odigranih mečeva, ali su zato na gostovanjima zabeležili sve neuspehe.

Klub koji je polovinom 90-tih godina XX veka, dve sezone bio član tadašnj Prve "B" lige SR Jugoslavije u narednom periodu imaće daleko bolje infrastrukturne uslove na svom stadionu, što će navijačima omogućiti znatno veći komfor.

Naime, FK Crvena zvezda je tokom letnje pauze, u sklopu priprema za učešće u ovosezonskoj UEFA Ligi šampiona, zamenila veliki broj stolica na stadionu "Rajko Mitić", a sedišta koja su bila u dobrom stanju prosleđena su klubovima širom Srbije.

Tako je jedan kontigent stigao i na "Livadice" u Bačkom Jarku. Za sada je na stadionu postavljeno 490 stolica sa beogradske "Marakane", a klupsko rukovodstvo predvođeno predsednikom Draganom Antonićem i potpredsednikom Daliborom Ivanićem, nada se da će uskoro i svih 1.500 stolica biti postavljeno.

 

Takođe treba napomenuti da je agilno rukovodstvo kluba mnogo truda i sredstava uložilo i u renoviranje travnatog tepiha na stadionu "Livadica", tako da se Bačkojarčani mogu pohvaliti verovatno i najboljim terenom u stepenu takmičenja u kojem učestvuju.

Kada je reč o takmičarskim obavezama, ekipa Mladosti već danas dočekuje Dunav iz Starih Banovaca, a svi se nadaju da će i u navedenom susretu, kao i u svim do sada odigranim na svom terenu, domaći sastav zabeležiti trijumf i krenuti ka gornjem delu tabele.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading