UOČI VELIKOG DERBIJA: Klub je izdao važno saopštenje - navijači ovo moraju znati!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.09.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ralja će u nedelju biti u epicentru fudbalskih zbivanja.

UOČI VELIKOG DERBIJA: Klub je izdao važno saopštenje - navijači ovo moraju znati!

Foto: FK Mladi radnik 1940 Radinac

FK Mladi radnik 1940

Dosadašnje takmičenju u ovosezonskoj Podunavskoj okružnoj ligi obeležile su ekipe Borca 1932 iz Ralje i Mladog radnika 1940 iz Radinca koje nakon pet odigranih prvenstvenih duela drže dve čelne pozicije na tabeli.

Sastav iz Ralje u ovom momentu ima stoprocentan učinak, dok je ekipa Mladog radnika uz četiri trijumfa zabeležila i remi na teškom gostovanju u Novom Selu gde su nakon goleade remizirali sa ekipom Mladosti rezultatom 3:3.

Dve ekipe će u nedelju 24. septembra odigrati veliki derbi nakon kojeg će biti i jasnije koji je od dva sportska kolektiva bliži šampionskom peharu i plasmanu u viši rang takmičenja, Zoni Podunavsko-šumadijskoj.

- Podunavska okružna liga, 6. kolo:

Borac 1932 (Ralja) - Mladi radnik 1940 (Radinac)

Stadion:; FK Borac 1932, Ralja

Datum: Nedelja, 24. septembar

Početak: 15.30 časova

 

 

Uoči predstojećeg meča rukovodstvo radinačkog kluba se javnosti obratio važnim saopštenjem:

- Dragi navijači Mladog radnika 1940, skup navijača je organizovan u nedelju 24. septembra u 13 časova u kafiću "TDI". Obezbeđeno je pivo i prevoz do Ralje. Okupiraćemo Ralju.

Potpuno je jasno da će stadion u Ralji biti mali da primi sve one koji bi želeli da prisustvuju predstojećem velikom derbiju, a svi ljubitelji fudbala se nadaju da će prisustvovati sjajnoj fudbalskoj predstavi koja može i nagovestiti budućeg šampiona petog stepena srpskog klupskog fudbalkog takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading