BEOGRADSKA ZVONA ZVONE: Srbija već sada ima NOVOG fudbalskog šampiona?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.09.2023

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivano, ili ne, ali za sada niko ne pronalazi način da zaustavi kaznenu ekspediciju sa stare Karaburme.

BEOGRADSKA ZVONA ZVONE: Srbija već sada ima NOVOG fudbalskog šampiona?

Foto: OFK Beograd

Fudbaleri OFK Beograda, aktuelni lideri na tabeli, u okviru 8. kola Prve lige Srbije gostovali su na inđijskoj "Toyo Tires Areni" gde se očekivao izuzetno zanimljiv susret, a mnogobrojni ljubitelji fudbala smatrali su da upravo na gostovanju zeleno-belima, "romantičari" mogu doživeti i prvi neuspeh u aktuelnoj takmičarskoj sezoni.

Da podsetimo, plavo-beli su u dosadašnjem delu takmičenja pored pet trijumfa, jedino duel protiv novobeogradskog Radničkog okončali podelom bodova (2:2), dok je sa druge strane Inđija Toyo Tires zabeležila tri trijumfa i po dva remija i poraza, ali su do duela protiv "romantičara" bili neporaženi na svom terenu.

Tokom prvih pola sata igre golova nije bilo, a onda su izabranici trenera Sime Krunića u finišu prvog poluvremena pojačali tempo i golovima Aleksandra Đermanovića i Saše Markovića stigli do ubedljive rezultatske prednosti, a u tom momentu je postavljn i konačni rezultat ovog susreta.

Foto: OFK Beograd

Trenutak kada Saša Marković postavlja konačan rezultat meča na "Toyo Tires Areni"

 

- Prva liga Srbije, 8. kolo:

Inđija Toyo Tires (Inđija) - OFK Beograd (Beograd) 0:2 (0:2)

Strelci: A. Đermanović u 31. i S. Marković u 45. minutu

Stadion: "Toyo Tires Arena"

Gledalaca: 400

Sudija: David Matić

Žuti kartoni: A. Desančić, A. Mijailović, Đ. Đurić (Inđija Toyo Tires)

Inđija Toyo Tires (Inđija): Čupić, Desančić, Janjić (Gajilović), Maričić, Mijailović, Milošev (Kojić), Radosavljević, Subotić (Kukolj), Tešić (Đorđević), Vrbić (Vuković), Đurić. Trener: Jovan Golić

OFK Beograd (Beograd): Popović, Gojković, Ilić (Georgijević), Kahvić (Mićić), Knežević (Plavšić), Marković, Mimović, J. Mituljikić (Bajić), N. Mituljikić (Ivanović), Nikolić, Đermanović. Trener: Simo Krunić

U narednoj 9. rundi prvoligaškog karavana OFK Beograd će imati priliku da nastavi uspešnu seriju na svom Omladinskom stadionu u duelu protiv Tekstilca iz Odžaka, dok će Inđija Toyo Tires pokušati da se vrati na pobednički kolosek u utakmici protiv GFK Slobode u užicu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading